Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2958, Did:0, useCase: 3

Briedis atbild Hērnam: ''Tikai tagad, kad izdaru ko traku, viņš par mani sāk runāt''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Briedis atbild Hērnam: ''Tikai tagad, kad izdaru ko traku, viņš par mani sāk runāt''
Mairis Briedis. Foto: Wasserman Boxing

Mairis Briedis intervijā IFLTV atbildējis Lorensa Okolija promoutera paustajai kritikai par boksera gājienu ar tetovējumu uz kājas ar ''Youtube'' slavenības Džeika Pola vārdu. Tāpat Briedis izteicis vēlmi cīkstēties ar Okoliju, aicinot Hērnu beidzot izteikt piedāvājumu.

Pēdējās dienas plašu rezonansi ieguvis Latvijas titulētākais bokseris Mairis Briedis, kurš nedēļas sākumā, turpinot izaicināt ''Youtube'' slavenību Džeiku Polu, uz kājas ieguva tetovējumu ar Pola vārdu. Par šo soli Briedi kritizēja boksa sabiedrība, tostarp Lorensa Okolija promouters Edijs Hērns, sakot, ka šāds gājiens bijis apkaunojošs.

''Tā ir mana dzīve un mana izvēle. Kā pokerā - eju uz visu banku! Tetovējums ir traka ideja, taču redzēsim, kas notiks tālāk. Ceru, ka šādas idejas padarīs manu sapni par realitāti - cīnīties ASV pret lieliem vai skaļiem vārdiem boksā,'' intervijā IFLTV uz apkārtējo kritiku par tetovējumu atbildēja Briedis. Bokseris intervijā atklāja, ka viņam šogad esot padomā daudz ideju.

Uz Hērna pausto kritiku Briedis atbildēja, ka tieši šāds latvieša gājiens beidzot licis Okolija promouteram par titulēto Latvijas bokseri publiski izteikties. ''Vēlos viņu satikt un pajautāt, ko viņš domāja ar saviem izteikumiem. Tikai tagad, kad izdaru ko traku, viņš par mani sāk runāt. Varbūt tomēr to darīju nopietnu nolūku vārdā - tas galu galā ir mans ķermenis,'' savas izvēles turpināja aizstāvēt Briedis, vēršoties pie Hērna attiecībā par iespējamo cīņu pret Okoliju.

''Edij, esmu gatavs! Iedod man labu piedāvājumu, un mēs demonstrēsim fantastisku boksa cīņu ar Okoliju. Taču tu neko neesi piedāvājis,'' latviešu bokseris pauda gatavību cīnīties pret Okoliju, pie tam, to darīt Lielbritānijā. Vispirms gan Briedim paredzēta IBF jostas aizstāvēšana Austrālijā pret Džeju Opetaiju, ko titula īpašnieks apliecināja arī intervijā: ''Martā būs cīņa Austrālijā pret Opetaiju, bet pēc tam skatīsimies, ar ko tālāk cīkstēšos.''

  +2 [+] [-]

, 2022-01-14 12:10, pirms 2 gadiem
Mairi, tas nozīmē tikai vienu, ka Tu nevienam nav interesants

  +7 [+] [-]

, 2022-01-14 12:17, pirms 2 gadiem
Ko tik cilvēks naudas dēļ negrib darīt. Tāds āksts. Manās acīs Briedis ir kļuvis par klaunu. Kad viņam pēdējo reizi ir bijis kāds nopietns pretinieks. ???????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 12:56, pirms 2 gadiem
Cerams kadreiz patrapisies sitas klauns pa celam, uztaisisu vienu KO calim

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 13:33, pirms 2 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: Ko tik cilvēks naudas dēļ negrib darīt. Tāds āksts. Manās acīs Briedis ir kļuvis par klaunu. Kad viņam pēdējo reizi ir bijis kāds nopietns pretinieks. ???????
Tie nopietnie pasaulē nevienam mūsdienās nav vajadzīgi. Pat Muhameds Ali bija āksts - nomainīja savu vārdu un uzvārdu - publiski arī uzvedās neadekvāti, bet tieši tapēc visi viņu atceras - nu un protams vēl bija lielisks bokseris.
Lai Mairim veicas - savu viņš ir panācis - par viņu runā.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 14:10, pirms 2 gadiem
Šis tetovējums nav nekas tik traks.

Briedis esot gatavs iet uz PILNU BANKU?
Tad lai izsludina LĪDZJUTĒJU IDEJU KONKURSU! + pašam arī esot idejas... tad tiešām varētu nodemonstrēt ko vēl līdz šim nebijušu!

Esmu pārliecināts, ka pie iepriekšējā raksta komentāros minētās idejas - 2 tulki (Robuts + Blondīne), Usika apliešana ar zeļonku (no drona) un Fjūrija suņa apčurāšana (Fjūrijam klāt neesot, protams) būtu tikai ziediņi!

"BAD KARMA" varētu būt Brieža kaujas simbols - varētu izgatavot tādu zīmogu, un svēršanās laikā uzspiest to pretiniekam uz pieres!

Bet ticu, ka LĪDZJUTĒJU IDEJU KONKURSĀ rastos daudzas vēl nesalīdzināmi labākas idejas!

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 14:17, pirms 2 gadiem
Bokseris intervijā atklāja, ka viņam šogad esot padomā daudz ideju.

Nonstop angļu valodas kursus, 24/7 angļu val lietošana, lai var brīvi trash talkot dzīvajā, tas būtu tūkstoškārt vērtīgāk par visiem sagatavotajiem video rullīšiem.

  -4 [+] [-]

, 2022-01-14 14:19, pirms 2 gadiem
Brieža komandai, dodoties uz Austrāliju, ir jāņem vērā Džokoviča pieļautās kļūdas, lai kovidfašistiem nebūtu, kur piesieties.

     [+] [-]

, 2022-01-14 14:37, pirms 2 gadiem
Es Briedim iesaku nomainīt publisko tēlu tieši priekš rietumu pasaules, jo tur tāds Brieža minimālistisks simbols, kurš tetovē sev virsū kaut kādu pussaprotamus logo ar pretinieku vārdiem nav īsti pieņemams. Ja viņš ieietu kādā "if he dies, he dies" Rocky Balboa Austrumeiropieša tēlā, tad varbūt varētu nomārketot kaut ko. Bet jāsaka, ka viss ir atkarīgs no turpinājuma, es teiktu, ka IESPĒJA pastāv tikt līdz ASV daudzmaz lielai cīņai. Tikai jautājums ir, kā viņš kaut kādu daļu ASV cilvēku pārliecinās sekot viņam līdzi. Ar tiem video, kurus viņš taisīja? Nu nezinu, izskatās diezgan cringe

     [+] [-]

, 2022-01-14 14:44, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Brieža komandai, dodoties uz Austrāliju, ir jāņem vērā Džokoviča pieļautās kļūdas, lai kovidfašistiem nebūtu, kur piesieties.
Tā tāda tipiska vateņu retorika - kabināt jebkam, kas nepatīk, vārdu "fašists". Jo tev pašam šķiet, ka tā tu baigi pastiprini savu sakāmo. Banāls, lēts triks.
Bet var jau just, ka arī pārējās "gudrības" esi no tās puses smēlies. Ka nav smadzeņu, ta nav.

     [+] [-]

, 2022-01-14 15:31, pirms 2 gadiem
ASK Rulzzz rakstīja: Ko tik cilvēks naudas dēļ negrib darīt. Tāds āksts. Manās acīs Briedis ir kļuvis par klaunu. Kad viņam pēdējo reizi ir bijis kāds nopietns pretinieks. ???????
Bet loģiski! Esmu pārliecināts ka Tu paņemtu aiz vaiga vai iestumtu mēli starp kājām kadam, ja tev par to dotu vairākas ļamas. Viņš arī grib, savā ziņā, vieglāku cīņu ar iespēju vairāk nogrābt čunguru. Un pateicoties Briedim, šī laika puņķiem tika atgriezts augstākās raudzes bokss lv. Bet ne tev to sajēgt spriguli.

     [+] [-]

, 2022-01-14 15:42, pirms 2 gadiem
Nu moš kādam bērnu dārzā šis liekas interesanti, man šis liekas drausmīgi. Pasaules slavens bokseris, pasaules čempions, tautas patriots, ar spēcīgiem izsaukumiem un mugurkaulu, tāds Briedis bija, pirms sāka šo hu..ņu. Trenera maiņa pie vainas, nauda vai stulbums!?

  +5 [+] [-]

, 2022-01-14 16:00, pirms 2 gadiem
Mairis vienkārši pieņēma spēles noteikumus, tā ripo pasaule, vismaz boksa pasaule. Kādam tas var baigi nepatikt, iespējams, viņš padirsīs tautas mīlestību, bet no tā nepaēdīsi. Lai izdodas un svarīgi ir tikai tas, kas notiek ringā

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 16:08, pirms 2 gadiem
Ļaujiet cilvēkam pelnīt naudu. Tas varbūt var nepatikt, bet tas strādā. Pat ja cilvēki domā, ka esi klauns, ja par tevi runā un kautvai noliek, tas nozīmē 💰💰💰.

  +2 [+] [-]

, 2022-01-14 16:10, pirms 2 gadiem
Kāda jēga no tā “goda” un “pareizā tēla”, ja tu reāli esot Nr. 1 pasaulē savā divīzijā pelni kapeikas. Teātris ir daļa no boksa, patīk vai nepatīk.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 16:54, pirms 2 gadiem
Pareizi dara,vecums ari nak,naudu vajag noplest,jo visu karjeru praktiski pa kapeikam pisies.Nesmuki jau izskatas,bet tiesi sitas ari ir money maker tels ,kas japiekopj bus lkm,ja gribes vel pedejo labo kapeiku iesnakt,protams,ja sanaks vispar

     [+] [-]

, 2022-01-14 17:24, pirms 2 gadiem
Aigaro rakstīja: Mairis vienkārši pieņēma spēles noteikumus, tā ripo pasaule, vismaz boksa pasaule. Kādam tas var baigi nepatikt, iespējams, viņš padirsīs tautas mīlestību, bet no tā nepaēdīsi. Lai izdodas un svarīgi ir tikai tas, kas notiek ringā
Kādus spēles noteikumus? Viņš ir pilnīgs apsmiekls! Tas Džeiks Pauls nemaz nezin, ka Briedis eksistē! Un par to nepaēšanu. Viņš jau tagad varu derēt ka ir 100 reizes bagātāks nekā vidējais Latvijas iedzīvotājs. Nožēlojami!

  +2 [+] [-]

, 2022-01-14 17:40, pirms 2 gadiem
Ir teiciens - ja par tevi neviens nerunā, tad tu esi miris. Domāju, ka Mairis to ir sapratis, un dara to, ko dara.Tas var nepatikt, bet savu viņš ir panācis.

  -2 [+] [-]

, 2022-01-14 17:45, pirms 2 gadiem
raitīc rakstīja: Kādus spēles noteikumus? Viņš ir pilnīgs apsmiekls! Tas Džeiks Pauls nemaz nezin, ka Briedis eksistē! Un par to nepaēšanu. Viņš jau tagad varu derēt ka ir 100 reizes bagātāks nekā vidējais Latvijas iedzīvotājs. Nožēlojami!
Pols par tevi nezin, partizān! Visiem nekad neizpatiksi, un loģiski, tas nav vajadzīgs. Tak Briedim ir pohuj visi šitie nožēlojami, klauns, āksts un hui zin kas tur. Nožēlojami ir līst cita ādā, lai savu piedrsto rumpi varētu pacelt virs sudiem.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 17:48, pirms 2 gadiem
knaible rakstīja: Ir teiciens - ja par tevi neviens nerunā, tad tu esi miris. Domāju, ka Mairis to ir sapratis, un dara to, ko dara.Tas var nepatikt, bet savu viņš ir panācis.
Kā vēl viņam vajadzētu sevi apkaunot pēc tavām domām? Publiski piemīzt sev bikses? Par viņu ārvalstīs nerunāja un nerunās nekad! Viņš no Latvijas lepnuma ir kļuvis par apsmieklu!

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 18:11, pirms 2 gadiem
raitīc rakstīja: Kādus spēles noteikumus? Viņš ir pilnīgs apsmiekls! Tas Džeiks Pauls nemaz nezin, ka Briedis eksistē! Un par to nepaēšanu. Viņš jau tagad varu derēt ka ir 100 reizes bagātāks nekā vidējais Latvijas iedzīvotājs. Nožēlojami!
Nu nu.. protams, ka zin. Visi kas kaut cik interesējas par boksu tādu Briedi pilnīgi noteikti zin vai sliktākajā gadījumā ir dzirdējuši.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 18:15, pirms 2 gadiem
Iegūglē "briedis jake paul" tur pat britu dzeltenā prese The Sun un Mirror ir šo ziņu uzķēruši. Dzirnavas savu maļ.

     [+] [-]

, 2022-01-14 18:23, pirms 2 gadiem
raitīc rakstīja: Kā vēl viņam vajadzētu sevi apkaunot pēc tavām domām? Publiski piemīzt sev bikses? Par viņu ārvalstīs nerunāja un nerunās nekad! Viņš no Latvijas lepnuma ir kļuvis par apsmieklu!
Sākās! Apkauno sevi Tu! Pacel sev pats vismaz pāris ļamas? Boksā! Un ta ne tikai sev biksēs mīzīsi. Viņš savu ceļu ir nogājis, grib naudu! Sasitīs Opetaiju un Okoliju un viss. Ar to arī viss būs cauri. Vai arī sasitīs aknu Polam, kurš mīž biksēs kā tu no skaudības.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-14 18:57, pirms 2 gadiem
Dinkjis rakstīja: Sākās! Apkauno sevi Tu! Pacel sev pats vismaz pāris ļamas? Boksā! Un ta ne tikai sev biksēs mīzīsi. Viņš savu ceļu ir nogājis, grib naudu! Sasitīs Opetaiju un Okoliju un viss. Ar to arī viss būs cauri. Vai arī sasitīs aknu Polam, kurš mīž biksēs kā tu no skaudības.
Kā man var būt skaudība par to, kas nekad nenotiks!? Briedis nekad necīnīsies pret to Paulu! Briedis agrāk bija lielisks paraugs cilvēkim, nebij kā citi bokseri, kas sveroties viens otru grūsta un spļauj sejā, bet tagad ir pievienojies cirkam, kurā viņam tāpat nav vietas!

     [+] [-]

, 2022-01-14 19:09, pirms 2 gadiem
Hmm, grib cīņu ar Okoliju, bet izaicina Polu?

  +1 [+] [-]

, 2022-01-14 19:50, pirms 2 gadiem
Sanchezzs rakstīja: Kāda jēga no tā “goda” un “pareizā tēla”, ja tu reāli esot Nr. 1 pasaulē savā divīzijā pelni kapeikas. Teātris ir daļa no boksa, patīk vai nepatīk.
Bet saproti, ka Briedis ar trash talkera tēlošanu neko nepanāks?
Lai ko viņš darītu, joprojām nebūs interesants lielajiem boksa dūžiem.
Tās ir tīrās muļķības, ka viņš šādā veidā kaut ko nopelnīs. Pataisa sevi tikai ar klaunu.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-14 19:58, pirms 2 gadiem
Labāk būtu pliku dibenu visiem parādījis nevis stulbus tatoo

  -1 [+] [-]

, 2022-01-14 20:49, pirms 2 gadiem
backstab rakstīja: Tie nopietnie pasaulē nevienam mūsdienās nav vajadzīgi. Pat
Lai Mairim veicas - savu viņš ir panācis - par viņu runā.
Pasmiesies par Briedi 5 minūtes un aizmirsīs. Atlēts bez harizmas un angļu valodas nevienam nav interesants.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-14 21:13, pirms 2 gadiem
Da labi, kas tas par "tetovējumu". Man ir pietiekami daudz tetovējumu, lai zinātu, kā izskatās svaigs tetovējums.

     [+] [-]

, 2022-01-14 21:15, pirms 2 gadiem
Par cilvēkiem sāk runāt arī tajos gadījumos, kad izdara nevis ko īpašu vai ievērības cienīgu, bet arī tad, ja izdara ko tiešām tupu ... un vai tikai šis nav tas gadījums ...

     [+] [-]

, 2022-01-14 22:03, pirms 2 gadiem
Palasu komentārus un skaidrs kā diena, ka dīvānu eksperti ir sarosījušies. Briedim jūsu viedoklis ir zem vienas vietas.
Viņš ir sasniedzis vairāk par jums un dara to, ko vēlas bez jūsu ieteikumiem.
Visu, ko viņš dara ir pareizi. Kaitina jokutūberi un gatavojās samalt vēl divus puišus.

     [+] [-]

, 2022-01-16 19:15, pirms 2 gadiem
Nu ko jūs no viņa gribat, viņš tak ments.. te arī jautājums par intelektu atkrīt...

     [+] [-]

, 2022-01-18 20:27, pirms 2 gadiem
relax81 rakstīja: Par cilvēkiem sāk runāt arī tajos gadījumos, kad izdara nevis ko īpašu vai ievērības cienīgu, bet arī tad, ja izdara ko tiešām tupu ... un vai tikai šis nav tas gadījums ...
Nu viņš izdarīja to ievērības cienīgo. Palīdzēja? Nē.