Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zog, nevis boksējas

Jānis Pārums

Trīs Rumānijas izlases bokseri pieķerti zādzībā un atstādināti no dalības pasaules amatieru boksa čempionātā, kas norisinās ASV pilsētā Čikāgā.

21 gadu vecie Mariušs Dinu un Ronalds Gavrils, kā arī divdesmitgadīgais Gabriels Stans aizvadītās nedēļas nogalē tika pieķerti zogot kādā no Čikāgas lielveikaliem. Čikāgas policija un veikala apsardzes dienests neatklāj, kas tieši ticis zagts. Zināms vien tas, ka puiši tikuši galā ar vieglu izbīli, jo arestēti netika un līdz krimināllietai incidents nenonāca.

"Šis pārkāpums netiek klasificēts kā noziegums, jo iepriekš bokseri tamlīdzīga rakstura incidentos nebija iesaistīti," sacīja lielveikala pārstāvis Maikls Boids. Pēc viņa vārdiem sportisti "nepretojās, atdeva preci un solīja vairs neapmeklēt šo lielveikalu."

Grēkāži jau atgriezušies dzimtenē.

Izmantotie resursi:
www.sovsport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-31 19:07, pirms 17 gadiem
tikai viņi poēc tam saņēma mūža diskvalifikāciju

     [+] [-]

, 2007-10-31 19:55, pirms 17 gadiem
Borats tur filmējās pie viņiem!

     [+] [-]

, 2007-11-14 21:06, pirms 17 gadiem
dzeramais ko tu var zinat ?gans