Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Stiverns: "Lai tiktu pie Kļičko, man no ceļa jānovāc Areola"

Jānis Pārums

Stiverns: "Lai tiktu pie Kļičko, man no ceļa jānovāc Areola"
Bermeins Stiverns treniņā
Foto: Ray Flores

WBC obligātais titula pretendents smagajā svarā kanādietis Bermeins Stiverns (23-1-1, 20KO) sagaida, ka revanša cīņa pret Krisu Areolu (36-3, 31KO), kuru pērnā gada aprīlī viņš uzvarēja pēc punktiem (117:110, 117:110, 118:109), noslēgsies pārliecinošāk. Pagaidām gan nav zināms, kad tieši revanša cīņa notiks, taču tā būs par WBC pasaules čempiona titulu.

"Ļoti priecājos, ka cīnīšos par pasaules čempiona titulu. Esmu gatavs tāpēc, kad pienāks laiks iziet ringā, izdarīšu savu darbu un izcīnīšu jostu. Nedomāju par mūsu pirmo cīņu un uz to neatskatīšos. Man tā būs kā pirmā reize, kad ringā izeju pret Areolu. Šī būs pavisam cita cīņa," sacīja Stiverns.

"Jūtos lieliski. Ilgi gaidīju, lai tiktu pie šīs iespējas, un vienmēr esmu teicis – kas ilgi gaida, tas saņem to, ko grib," piebilda kanādietis. "Šī man būs pavisam jauna cīņa. Sagaidu, ka Areola būs pavisam cits bokseris, esmu gatavs jebkam negaidītam. Taču, lai arī ko viņš nenodemonstrētu ringā, tikšu ar to galā. Šajā reizē gribu viņu nokautēt, tā būs vienīgā atšķirīgā lieta, salīdzinot ar pirmo cīņu."

Stiverns arī norādīja, ka gadījumā, ja tiks pie WBC čempiona titula, tad labprāt cīnīsies pret IBO, IBF, WBO un WBA superčempionu ukraini Vladimiru Kļičko (61-3, 51KO): "Protams, gribu cīnīties pret Kļičko. Taču vispirms man no ceļa jānovāc Areola. Un tieši tam šobrīd koncentrējos."

  -2 [+] [-]

, 2014-01-31 14:33, pirms 11 gadiem
Baigi jau nu dīvaini, ka Aerolam dotas pēkšņi visas iespējas cīnīties par da jeb ko , ko sirds kāro! Viņš tak ir nulle. Vailders vai Hejs, to es saprastu, bet tas Aerola?? NAH???

     [+] [-]

, 2014-01-31 15:57, pirms 11 gadiem
Tiem klauniem neapnīk zīmēties,tāpat zaudē.