Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zauerlands: "Valujevs spējīgs uzvarēt ar nokautu"

Jānis Pārums

Zauerlands: "Valujevs spējīgs uzvarēt ar nokautu"
Valujevs (pa kreisi) pret Ruisu 2005. gadā
Foto: AP

Krievu boksera Nikolaja Valujeva pārstāvis Vilfrīds Zauerlands uzskata, ka šovakar gaidāmajā cīņā par WBA smagā svara čempiona titulu pret amerikāni Džonu Ruisu, Valujevs ir spējīgs cīņu savā labā noslēgt jau priekšlaicīgi.

"Domāju, ka mūs sagaida interesanta cīņa," sacīja Zauerlands. "Protams, ceru, ka Nikolajs būs uzvarētājs, taču garantēt to šādā cīņā nevar. Turklāt vēl smagajā svarā. Visdrīzāk cīņa noritēs pēc savādāka scenārija nekā abu bokseru iepriekšējā duelī divarpus gadus atpakaļ. Ruiss šajā laikā ir mainījies. Viņam ir jauns treneris un arī boksējas viņš labāk nekā toreiz."

"Lai uzvarētu Ruisu, Valujevam būs jābūt labi sagatavotam. Redzēju Ruisa pēdējo cīņu pret Džamilu Makleinu. Tajā amerikānis bija diezgan agresīvs, vairāk uzbrukuma, mazāk gāja klinčā," uzsvēra Zauerlands.

"Man šķiet, ka cīņa noritēs visus 12 raundus, taču neizslēdzu, ka Nikolajs var uzvarēt priekšlaicīgi, piemēram, ap 10. raundu. Tas viņam ir pa spēkam," piebilda Zauerlands.

Valujevs un Ruiss cīnījās jau 2005. gadā, kad sīvā cīņā pēc punktiem uzvarēja krievu bokseris. Šovakar abu bokseru cīņa plkst. 24:00. Cīņu tiešraidē demonstrēs "Viasat Sport 3".

Izmantotie resursi:
sports.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-08-30 11:04, pirms 16 gadiem
uz attēlu ja paskatas uzreiz šķiet ka Valujevs uzvarēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja