Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Toni – Rahmana cīņas iznākums anulēts

Jānis Pārums

Toni – Rahmana cīņas iznākums anulēts
Džeims Toni un Hasims Rahmans
Foto: HBO

Kalifornijas Štata Atlētikas komisija pieņēmusi lēmumu, ka 16. jūlijā notikušās boksa cīņas starp smagsvariem Džeimsu Toni un Hasimu Rahmanu iznākums – Toni uzvara ar tehnisko nokautu – ir anulējams, ziņo ASV plašsaziņas līdzekļi.

eSports.lv jau ziņoja, ka cīņas trešajā raundā abi bokseri neveiksmīgi sasistās ar galvām un Rahmans pārsita aci, kā rezultātā noslēdzoties trešajam raundam, pēc ārstu rekomendācijām boksera pārstāvji paziņoja, ka Rahmans cīņu neturpinās, jo ar kreiso aci praktiski vairs neredzēja. Tiesnesis par uzvarētāju paziņoja Toni.

Rahmana komanda nebija mierā ar tiesneša lēmumu un iesniedza apelāciju, lūdzot atcelt cīņas gala iznākumu. 28. jūlijā Kalifornijas Štata Atlētikas komisija pieņēma lēmumu, ka iznākums ir anulējams.

16. jūlijā notikusī cīņa starp Toni (70-6-3, 43KO) un Rahmanu (45-6-2, 36KO) bija otrā starp abiem bokseriem. Arī pirmajā uzvarētājs netika noteikts – Toni un Rahmans cīnījās neizšķirti. Savulaik abi bokseri ir bijuši pasaules čempionu godā.

Saistītie raksti:
Toni pieveic Rahmanu

Izmantotie resursi:
boxrec.com
si.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-30 00:38, pirms 16 gadiem
Mezaparka, iemacies rakstīt SAEIMA, un tad bezjēdzigi spamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-30 00:42, pirms 16 gadiem
Un tgd vienkārši beidz spamot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja