Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čemberss: "Liku Pīteram cienīt mana sitiena spēku"

Jānis Pārums

Čemberss: "Liku Pīteram cienīt mana sitiena spēku"
Edijs Čemberss un Semjuels Pīters
Foto: Brian Vander Brug / Los Angeles Times

"Pierādīju, ka varu Pīteram likt grīļoties [pēc sitiena], kļūt nedrošam un cienīt manu sitienu spēku," pēc uzvaras pagājušajā nedēļas nogalē pār Semjuelu Pīteru (30-3, 23KO) sacīja amerikāņu smagā svara bokseris Edijs Čemberss (34-1, 18KO).

"Es izmantoju aizsardzības taktiku un darīju to ar baudu," sacīja Čemberss. "Pīters ir spēcīgs bokseris – viņš man varēja labi trāpīt un tad tas arī būtu viss... Taču esmu ciets rieksts un varu cīnīties ar jebkuru smagsvaru. Es kā neviens cits protu uzņemt tādus sitienus. Cerēju, ka cīņa man izdosies vēl labāka, tomēr jebkurā gadījumā – uzvara tajā ir nozīmīga."

"Ja es būtu nedaudz agresīvāks, būtu ieguvis lielāku pārsvaru. Daudzi domā, ka mani sitieni nav pietiekami spēcīgi, lai aizsūtītu nokdaunā tādu bokseri kā Pīters. Taču es pierādīju, ka vari viņam likt grīļoties [pēc sitiena], kļūt nedrošam un cienīt manu sitienu spēku. Esmu gudrs bokseris, tikai reizēm par daudz domāju, tāpēc arī laikam rezultāts nebija tik pārliecinošs," uzsvēra Čemberss.

eSports.lv jau ziņoja, ka nedēļas nogalē Čemberss pēc punktiem pieveica Pīteru. Pēc desmit raundu cīņas divi tiesneši lēma, ka uzvaru guvis Čemberss (99:91, 96:94), savukārt viens uzskatīja, ka cīņa noslēgusies neizšķirti (95:95). Ar to bija pietiekami, lai par uzvarētāju atzītu amerikāņu bokseri.

Saistītie raksti:
"Malkas cirtējs" kapitulē Čembersam

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-03-30 18:41, pirms 16 gadiem
i care