Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Šāfers: "Tuvākā gada laikā Vailders kļūs par pasaules čempionu"

Jānis Pārums

Šāfers: "Tuvākā gada laikā Vailders kļūs par pasaules čempionu"
Ričards Šāfers
Foto: Two Dice

Promouteru kompānijas "Golden Boy Promotions" izpilddirektors Ričards Šāfers sagaida, ka kompāniju pārstāvošā boksera Deontaja Vaildera (30-0, 30KO) cīņa pret Maliku Skotu (36-1-1, 13KO) būs skatāma un aizraujoša. Viņš arī paredzējis, ka gada laikā Vailders kļūs par pasaules čempionu.

Cīņa ieplānota 15.marta boksa šova ietvaros, kurā galvenā cīņa notiks starp WBC čempionu svarā līdz 63.5 kilogramiem Deniju Garsiju (27-0, 14KO) un Maurisio Ereru (20-3, 7KO). Jāpiebilst, ka līdz šim visās 30 cīņās Vailders uzvarējis ar nokautu vai tehnisko nokautu, turklāt jau pirmo četru raundu laikā.

"Paredzu, ka tuvāko 12 mēnešu laikā Deontajs Vailders kļūs par pasaules čempionu," sacīja Šāfers. "Deontajs saprot, ka būdams spilgts smagā svara bokseris, viņš ir kā sporta vēstnieks visā pasaulē. Viņu silti uzņēma Lielbritānijā, kad viņš cīnījās ar Odliju Harisonu, tagad viņš dosies uz Puertoriko, kur arī grib iegūt sev jaunus līdzjutējus. Pateicoties savai harizmai, labajām īpašībām un sniegumam ringā, Vailders ātri vien papildinās savu fanu armiju, neatkarīgi no tā, kur boksēsies."

"15.martā Deontajam būs karjeras smagākā cīņa. Skots nav vienkāršs pretinieks, tāpēc tā būs īsta kauja," piebilda "Golden Boy Promotions" izpilddirektors.

     [+] [-]

, 2014-01-29 13:03, pirms 11 gadiem
Par čempionu kartona jostas glabātāju varbūt arī. Ja sāks sist arī ko nopietnāku par pelmeņiem, tad pēc Kļičko aiziešanas varbūt arī būs.

  -3 [+] [-]

, 2014-01-29 13:37, pirms 11 gadiem
nuja, ibf un vēl mazāk zināmas jostas toč dabūs. Kas notiks, ja vs būs normāls top 20 vīrs līkais tik zin

  -1 [+] [-]

, 2014-01-29 14:31, pirms 11 gadiem
Paklausieties, jūs ar savu Kļičko pārāk safanojušies esiet. Ko Kļičko darījis savādāku kā Vailders? Paši pīkstat, ka Kļičko ar kkādiem maisiem boksē. T"a arī ir, tas pats Līpajs, tak sūds pēdējais. Bet toties Kļičko nav tāda statistika... 30 cīņās 30 uzvaras un VISAS ar nokautu! Jūs maz to aptverat?? Uz haļavu tādu statistiku nedabūt. tāpēc atvainojiet, bet esat reālisti!

     [+] [-]

, 2014-01-29 18:42, pirms 11 gadiem
Protams, ka uz haļavu. Tie visi ir vai nu zināmi maisi, vai nu absolūti nezināmi. Vienīgais Ļahovičš ir bijušais WBO pasaules čempions, bet tagadējā situācijā jau sen vairs nav tas kas bija.
Kļičko šitos visus gar zemi noliktu ar vienu roku.
A Līpajs ir obligātais pretendents, paši redzējāt- tikko Boicovu piesita + aizsūtīja nokdaunā pirmo reizi karjerā.