Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arse: "15.decembrī Doneirs iepazīs elli"

Jānis Pārums

Arse: "15.decembrī Doneirs iepazīs elli"
Horhe Arse

Vairāku svara kategoriju čempions, meksikānis Horhe Arse (61-6-2, 46KO) paudis pārliecību, ka 15.decembrī Hjūstonā viņam būs pa spēkam uzvarēt filipīniešu bokseri Nonito Doneiru (30-1, 19KO).

"Paldies tiem, kuri mani ir kritizējuši un piecēluši no miroņiem. Tie visi bijuši mani galvenie motivatori. Es aiztaisīšu viņu mutes, jo es gatavojos sakaut Doneiru," sacīja Arse.

"Zinu, ka neviens nedomāju, ka es varētu uzvarēt šo cīņu, bet es zinu, ka ne tikai varu uzvarēt, bet to paveikt ar nokautu," uzsvēra meksikānis. "Ticu, ka šī būs vēsturiska cīņa Meksikas boksam, un Doneiram beidzot būs oponents, kurš izies ringā un izdarīt visu, lai uzvarētu. Pēc cīņas viņš sapratīs, kas ir elle."

"Man patīk izaicinājumi. Patīk būt briesmās ringā. Nav nozīmes tam, kādi ir bukmeikeru koeficienti... Kad 2002.gadā Dienvidkorejā cīnījos ar Josemu Čoju un pēc cīnījos ar Vilfredo Vaskesu junioru, visi bija pārliecināti, ka es zaudēšu, bet es abus uzvarēju ar nokautu. Tāpēc nenorakstiet mani, jo esmu ļoti motivēts un gatavs izdarīt visu, lai cilvēki šo cīņu [pret Doneiru] atcerētos."

Arses un Doneira cīņa par WBO titulu svara kategorijā līdz 55.3 kilogramiem (šobrīd šis tituls pieder Doneiram) notiks 15.decembrī Hjūstonā.

Izmantotie resursi:
Boxing News & Results updated 24/7 | Fightnews

  +1 [+] [-]

, 2012-11-28 13:37, pirms 12 gadiem
I am going to kick your ARSE, fella!