Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko un Povetkina cīņa – Kijevā vai Maskavā?

Jānis Pārums

Kļičko un Povetkina cīņa – Kijevā vai Maskavā?
Brāļi Vladimirs un Vitālijs Kļičko
Foto: Eastside Boxing

Ukraiņu bokseris Vitālijs Kļičko, kurš 11. oktobrī Berlīnē aizvadīs cīņu par WBC titulu pret Semjuelu Pīteru, atzinis, ka neplāno boksēties vienā vakarā ar savu brāli Vladimiru, kuram gaidāma cīņa pret Aleksandru Povetkinu.

"Mēs jau 1998. gadā Kijevā pieļāvām kļūdu, kad cīnījāmies vienā vakarā ar brāli." atgādināja Vitālijs (35-2, 34KO), kurš toreiz pārliecinoši uzvarēja savu pretinieku, savukārt Vladimirs piedzīvoja pirmo zaudējumu karjerā, piekāpjoties Rosam Pjuriti. "Šo kļūdu atkārtot nevēlamies un negrasāmies. Viens vakars priekš diviem brāļiem Kļičko ir par mazu."

"Mēs izdarīsim visu, lai Vladimira cīņa ar obligāto titula pretendentu Aleksandru Povetkinu notiktu vai nu Ukrainas galvaspilsētā Kijevā vai Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Šajās divās valstīs loģisku iemeslu dēļ interese par cīņu ir milzīga. Līdzjutējiem lielāka iespēja redzēt cīņu klātienē," par brāļa cīņas vietu prātoja Vitālijs Kļičko.

Vēl gan nav zināms, kad Vladimirs Kļičko (51-3, 45KO) un Aleksandrs Povetkins (16-0, 12KO) izies ringā, taču tam vajadzētu notikt līdz šī gada beigām.

Izmantotie resursi:
sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-28 22:37, pirms 16 gadiem
And still..