Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Treneris Hanters: "Revanša cīņā Vords Froču piesitīs un nokautēs"

Jānis Pārums

Treneris Hanters: "Revanša cīņā Vords Froču piesitīs un nokautēs"
Virdžils Hanters
Foto: livefight.com

WBA pasaules čempiona svarā līdz 76.2 kilogramiem Andrē Vorda (27-0, 14KO) treneris Virdžils Hanters paziņojis, ka gadījumā, ja notiks revanša cīņa pret WBA un IBF čempionu Karlu Froču (32-2, 23KO), viegli Fročam neklāsies...

Fročs un Vords tikās jau 2011.gada decembrī, kad pēc punktiem ar 115:113, 115:113 un 118:110 uzvarēja Vords.

Fročs savā pēdējā cīņā ar tehnisko nokautu devītajā raundā pārspēja Džordžu Grovu, lai gan pirmajā raundā piedzīvoja nokdaunu. Tiesa, faktiski cīņas apturēšanai iemesla nebija un daudzi boksa eksperti uzskata, ka tiesnesis izdarīja pārsteidzīgu lēmumu. Pēc cīņas Fročs sacīja, ka viņam nav pienākums dot Grovam revanšu un šajā jautājumā galīgo lēmumu pieņems pēc jaunā gada.

"Tam puisim ir divi bērni, mīloša sieva, māte, tēvs, brāļi un citi. Šajā cīņā viņam nācās daudz ciest, arī iepriekš bijušas smagas cīņas un negribētos zināt, kā tādas lietas ietekmē cilvēka ķermeni. Mēs negribētu ar viņu cīnīties, jo tādas iespējas kā cīņā pret Grovu viņam nebūs. Viņu vienkārši piesitīs un nokautēs."

Izmantotie resursi:
FIGHTHYPE.COM - BOXING AND MMA INTERVIEWS AND...

     [+] [-]

, 2013-11-28 09:59, pirms 11 gadiem
Fročam jādomā par to vai tik nevajag kārt cimdus uz nagliņas, jo viņš bijis daudzās smagās cīņās un viņam jau ir 36 gadi.Pēdējā ciņā ar Grovu viņš izskatījās ļoti lēns. Ir jāmāk laicīgi aiziet.

     [+] [-]

, 2013-11-28 10:08, pirms 11 gadiem
Iggijs rakstīja: Fročam jādomā par to vai tik nevajag kārt cimdus uz nagliņas, jo viņš bijis daudzās smagās cīņās un viņam jau ir 36 gadi.Pēdējā ciņā ar Grovu viņš izskatījās ļoti lēns. Ir jāmāk laicīgi aiziet.
Gan jau ka grib vēl $ nopelnīt. Lai arī viņam iet arvien grūtāk, viņš tomēr ir virsotnē. Nav arī viņam tīrs record lai baidītos zaudēt... Domāju ka 2 cīņas vēl aizvadīs - pret Vordu un Grovu . Labi nopelnīs, abās zaudēs - un tad metīs mieru.

     [+] [-]

, 2013-11-28 11:00, pirms 11 gadiem
tommy`gun rakstīja: Gan jau ka grib vēl $ nopelnīt. Lai arī viņam iet arvien grūtāk, viņš tomēr ir virsotnē. Nav arī viņam tīrs record lai baidītos zaudēt... Domāju ka 2 cīņas vēl aizvadīs - pret Vordu un Grovu . Labi nopelnīs, abās zaudēs - un tad metīs mieru.
Tas gan. Viņam tagad jāzivēlās cīņas kurās viņš pēc iespējas vairāk nopelnīs.