Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

"LNK Boxing" noslēdz sadarbības līgumu ar jauno boksa uzņēmumu "Probellum"

Rolands Eliņš

"LNK Boxing" noslēdz sadarbības līgumu ar jauno boksa uzņēmumu "Probellum"
Ričards Bolotņiks cīņā pret Seržu Mišelu. Foto: MTK Global

Latvijas vadošā boksa organizācija "LNK Boxing" noslēgusi līgumu, kas paredz kopēju cīņu šovu rīkošanu vairāku gadu garumā ar "Probellum", nesen izveidoto ambiciozo boksa aģentūru.

"Probellum" projekts oficiāli tika izziņots pirms nedēļas, un tā priekšgalā ir Ričards Šēfers, kurš iepriekš bija izpilddirektors "Golden Boy Promotions" aģentūrā un palīdzēja tai kļūt par vienu no vadošajām boksa organizācijām pasaulē, kas organizēja vairākas Kanelo Alvaresa cīņas. Tagad "Probellum" pieteikusi sevi kā aģentūra, kas plāno apvienot līdz šim ļoti sadrumstaloto sporta veidu.

"Probellum" to centīsies panākt, piesaistot partnerus vairākās pasaules daļā, un savās pirmajās dienās jau aktīvi informējusi par vienošanos ar vietēja līmeņa boksa aģentūrām, un tagad tām oficiāli pievienojusies arī "LNK Boxing".

Tiek ziņots, ka abas puses noslēgušas ilgtermiņa līgumu uz vairākiem gadiem un par vairākām cīņām, kuras abas organizācijas organizēs kopā. Tas varētu pavērt "LNK Boxing" plašākas iespējas savos cīņu šovos, kā arī sniegt iespēju "LNK Boxing" bokseriem aizvadīt cīņas ārzemēs citos "Probellum" partneru cīņu šovos. Tāpat paziņojumā norādīts, ka "Probellum" palīdzēs izveidot "LNK Boxing" digitālo platformu cīņu atspoguļošanai.

"Probellum" savā paziņojumā norāda, ka "LNK Boxing" pārstāv dažus no Eiropas labākajiem bokseriem ar Ričardu Bolotņiku priekšgalā.

"Esam ļoti priecīgi par noslēgto darījumu, un esam pārliecināti, ka tas palīdzēs pacelt Baltijas boksu jaunā līmenī," paziņojumā citēts "LNK Boxing" vadītājs Vadims Milovs. "Mums ir vairāki jauni talantīgi bokseri, kuri vēlas sasniegt pasaules līmeņa skatuvi, un tagad viņiem būs tāda iespēja."

Savukārt Šēfers, kurš savā komandā pulcinājis arī vairākus augsta ranga funkcionārus no tādām organizācijām kā "Top Rank" un UFC, norādīja, ka augstu novērtē "LNK Boxing" izaugsmi tikai dažu gadu laikā: "Esam gatavi boksu Latvijā pacelt nākamajā līmenī. Daži no pasaules labākajiem bokseriem pēdējos gados nākuši no Latvijas, īpaši izceļot Mairi Briedi, un mēs gatavojamies strādāt kopā ar "LNK Boxing", lai palīdzētu attīstīt boksu šajā reģionā."

Jāatgādina, ka "LNK Boxing" jau iepriekš ir noslēgta vienošanās ar citu liela mēroga boksa uzņēmumu "MTK Global". Ričards Bolotņiks piedalījās MTK rīkotajā "Golden Contract" turnīrā un guva tajā uzvaru, bet pēc tam ar "MTK Global" atbalstu arī nonāca liela mēroga cīņā pret Džošua Buatsi, kur gan cieta zaudējumu. Jaunā sadarbība ar "Probellum" teorētiski nenozīmē, ka sadarbība ar "MTK Global" tiks pārtraukta, un šobrīd visas iesaistītās puses ir draudzīgās attiecībās.

Izmantotie resursi:
https://probellum.com/probellum-sig...

     [+] [-]

, 2021-09-27 21:49, pirms 3 gadiem
Bolotņiks vadošais eiropas bokseris?

     [+] [-]

, 2021-09-28 09:16, pirms 3 gadiem
Boksa uzņēmums

Boksa speciālists uzcepa rakstu