Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bredlijs: "Vairs neesmu bezcerīgs autsaiders, otrreiz uzvarēt Pakjao būs vieglāk"

Jānis Pārums

Bredlijs: "Vairs neesmu bezcerīgs autsaiders, otrreiz uzvarēt Pakjao būs vieglāk"
Menijs Pakjao un Timotijs Bredlijs
Foto: AFP/Scanpix

WBO pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Timotijs Bredlijs (31-0, 12KO) izteicies, ka otrajā cīņā pret Meniju Pakjao (55-5-2, 38KO) viņam uzvarēt būt vieglāk nekā pirmajā.

Bredlijs pret Pakjao pirmoreiz cīnījās 2012.gada jūnijā, kad diezgan strīdīgi uzvarēja ar 115:113, 113:115 un 115:113. Lielais vairums boksa apskatnieku un ekspertu gan uzskatīja, ka Pakjao šajā cīņā bijis pārāks un uzvara Bredlijam atdota netaisnīgi. Revanša cīņa notiks Lasvegasas viesnīcas "MGM Grand" arēnā un tiks translēta maksas televīzijā HBO.

"Tagad es vairs neesmu bezcerīgs autsaiders, bet gan viens no labākajiem bokseriem, neatkarīgi no svara kategorijas," pirms revanša cīņas lielās Bredlijs. "Esmu daudz pieredzējušāks un gudrāks gan kā bokseris, gan kā cilvēks. Pēdējo divu gadu laikā man bijušas vairākas lieliskas uzvaras un es jūtu, ka esmu labi gatavs šai cīņai."

"[Revanša cīņa] ir tas ir tas pats, kas cīnīties ar bokseri, ar kuru iepriekš jau esi sparingojis. Taču otrajā reizē būs krietni vieglāk, jo es zinu, ko sagaidīt. Pakjao var pateikt to pašu, taču viņš cīnās tikai ar vienveidīgiem bokseriem. Domāju, ka Menijs būs agresīvs līdz brīdim, kamēr atbildē nesaņems sitienu," piebilda Bredlijs.

     [+] [-]

, 2014-01-28 14:39, pirms 11 gadiem
Pirmās ciņas punktu sadale bija pati netaisnīgākā 2012. gadā. Bet tas ka Bredlijs kopš tā laika stipri progresējis ir taisnība. Prognozēju Bredlija uzvaru UD.