Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzagem trūkst motivācijas

Jānis Pārums

Kalzagem trūkst motivācijas
Absolūtajam čempionam svarā
līdz 76.2kg trūkst motivācijas.
Foto: AP

Britu bokseris Džo Kalzage, kurš ir absolūtais pasaules čempions svara kategorijā līdz 76.2 kilogramiem, atzinis, ka viņam pietrūkstot motivācijas un savā boksera karjerā viņš ir sasniedzis to, ko vēlējies.

"Nevēlos iziet ringā naudas dēļ," paziņoja Kalzage. "Tā ir nepareiza motivācija. Esmu sasniedzis gandrīz visu, ko var sasniegt. Es jau vairāk kā desmit gadus esmu pasaules čempions un savu titulu esmu aizstāvējis 21 reizi. Ar ko nodarbošos pēc karjeras beigšanas? Kas to lai zina. Dzīvē ir daudz kā interesanta."

Iepriekš Kalzage paziņoja, ka 2008. gadā aizvadīs divas cīņas un pametīs profesionālo boksu. Viena no cīņām tiks aizvadīta pret amerikāni Bernardu Hopkinsu, tiesa, starp Kalzages un Hopkinsa pārstāvjiem vēl notiek sarunas. Paredzams, ka abi bokseri izies ringā 2008. gada aprīlī.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-26 17:05, pirms 17 gadiem
Nav nekas dzekam vairs japierada, pelnijis atputu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-26 18:04, pirms 17 gadiem
Lai iet uz MMA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-27 01:45, pirms 17 gadiem
nu,ka azarta pec var kadu nezinu cinu aizvadit pret smagaku bokseri,nu no smagakas svara kategorijas,pret kadu smagsvaru,nu pret super smagsvaru nav ieteicams,bet pret smagsvaru varetu,nu ta intereses pec,nu izskatas,ka grib aiziet neuzvarets un tad ar to var ieiet vesture.