Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Nogalināts bijušais boksa čempions Sekovičs

Jānis Pārums

Nogalināts bijušais boksa čempions Sekovičs
Edips Sekovičs

Serbijā dzimušais Austrijas bokseris Edips Sekovičs, kurš savulaik kļuva par Eiropas un pasaules čempionu boksā, otrdienas rītā tika atrasts noslepkavots pie viņam piederošā bāra Austrijas galvaspilsētā Vīnē.

Neilgi pirms sešiem otrdienas rītā izcēlies konflikts pie Sekovičam piederošā bāra "Espresso Bici". Pēc tam uz ietves tika atrasts bijušā boksa čempiona līķis. Policija informēja, ka Sekovičam konstatēti četri dūrieni krūškurvī un kaklā. Nozieguma vietas tuvumā tika atrasts arī nazis, bet vēlāk arestēta aizdomās turamā persona. Sīkāku informāciju policija sniegs izmeklēšanas gaitā.

Sekovičs tika uzskatīts par veiksmīgāko Austrijas bokseri. 1988. gadā viņš izcīnīja pasaules čempiona titulu pirmajā pussmagajā svarā (līdz 76.2kg), bet gadu vēlāk triumfēja arī cīņā par Eiropas čempiona titulu. Profesionālā boksera karjeras laikā viņš 40 cīņās guva 30 uzvaras, 23 no tām – ar nokautu.

Karjeru Sekovičs, kuram šogad apritēja 50 gadi, noslēdza 2000. gadā, taču šogad aizvadīja vēl vienu cīņu, jau pirmajā raundā nokautējot par 23 gadiem jaunāko vācieti Stīvu Kločkovu.

Izmantotie resursi:
iht.com