Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Taisons ieteicis Hatonam kā uzvarēt Meivezeru

Jānis Pārums

Taisons ieteicis Hatonam kā uzvarēt Meivezeru
Maiks Taisons

Bijušais pasaules čempions boksā smagajā svarā Maiks Taisons nedēļas nogalē apmeklēja brita Rikija Hatona (svara kat. līdz 63.5kg) cīņu ar meksikāni Huanu Lazkano un deva britam padomu kā uzvarēt Floidu Meivezeru.

Pērnā gada decembrī Hatons un Meivezers jau tikās un tad uzvaru ar tehnisko nokautu desmitajā raundā guva Meivezers. Taisons uzskata, ka pirmo cīņu Hatons aizvadījis Meivezeram vēlamā manierē, kas ļāvis amerikānim izdarīt sekmīgus āķus. Turklāt brits toreiz nav izdarījis pietiekami sitienu.

Taisons, kurš savulaik iemantoja agresīva un nepiekāpīga boksera slavu, sacījis: "Es dievinu Rikiju kā bokseri. Viņš ringā ir lielisks. Iesaku viņam revanša cīņā pret Floidu Meivezeru cīnīties citā manierē, proti, visu laiku sist un uzbrukt. Ceru, ka viņš tā darīs."

Izmantotie resursi:
boxingscene.com