Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Kļičko jāpieveic Fjūrijs un jābeidz karjera"

Jānis Pārums

Usiks: "Kļičko jāpieveic Fjūrijs un jābeidz karjera"
Vladimirs Kļičko un Oleksandrs Usiks

Ukraiņu pirmā smagā svara bokseris Aleksandrs Usiks (9-0, 9KO) uzskata, ka gadījumā, ja Vladimirs Kļičko (64-4, 53KO) revanša cīņā uzvarēs pašreizējo IBO, WBO un WBA čempionu smagajā svarā Taisonu Fjūriju (25-0, 18KO) viņam jābeidz karjera.

"Kļičko zaudējums ir pluss vai mīnuss? Manuprāt, tas ir pluss. Tai skaitā arī pašam Vladimiram. Ziniet, kāpēc? Paskatieties, kā atdzīvojusies ir smagsvaru divīzija," sacīja Usiks.

"Vladimirs pēc piedzīvotā zaudējuma ir izdarījis secinājumus," uzsvēra Usiks. "Viņš ļoti ilgi ir bijis tronī. Kļičko vajag atgūt zaudētās čempiona jostas un pēc tam doties atpūtā. Jā, es uzskatu, ka viņam ir jābeidz karjera."

"Nezinu, cik labs bokseris ir Fjūrijs. Viņš paveica to, kas 11 gadus nebija izdevies nevienam – uzvarēja Kļičko. Lai gan patiesībā Vladimirs zaudēja nevis Fjūrijs uzvarēja. Visi uzskata, ka Fjūrijs ir muļķis. Viņš sevi tā pozicionē, taču patiesībā tas ir viltīgs gājiens. Viņš ir malacis – muldēja, muldēja, taču izgāja ringā un visu pierādīja ar darbiem," par Kļičko – Fjūrija pirmo cīņu izteicās Usiks.

Jāatgādina, ka šobrīd pats Usiks gatavojas titulcīņai. Šobrīd viņš ir WBO obligātais titula pretendents un viņam paredzēta cīņa pret WBO pasaules čempionu Kšištofu Glovacki (26-0, 16KO). Abu bokseru pārstāvjiem dots nepilns mēnesis laika, lai vienotos par cīņu, pretējā gadījumā cīņas organizators tiks noteikts izsolē, uzvarot tai pusei, kura piedāvās vislielākos honorārus.

Izmantotie resursi:
Новости спорта на сегодня | Ежедневные новости...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja