Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks apstiprina revanša cīņu: "Ringā Ukrainai būšu noderīgāks nekā ar automātu rokās"

Agris Suveizda

Usiks apstiprina revanša cīņu: "Ringā Ukrainai būšu noderīgāks nekā ar automātu rokās"
Oleksandrs Usiks cīņā pret Entoniju Džošua. Foto: Matchroom Boxing

ESPN pirms trim dienām ziņoja, ka WBA, IBF, WBO un IBO pasaules smagsvaru boksa čempions Oleksandrs Usiks (19-0, 13 KO) ir piekritis kara laikā pamest Ukrainu un aizvadīt revanša cīņu pret britu Entoniju Džošua (24-2, 22 KO). Nu to apstiprinājis arī ukraiņu sportists.

Usiks sociālo tīklu vietnē Instagram ievietojis video uzrunu, apstiprinot cīņu pret Džošua, taču pagaidām vēl neatklājot cīņas datumu: "Esmu izlēmis sākt gatavoties revanša cīņai pret Entoniju Džošua. Tādā veidā valstij palīdzēšu vairāk un labāk nekā tad, ja stāvēšu teritoriālajā aizsardzībā un ar automātu skraidīšu pa Kijivu. Dārgie draugi, ļoti daudz manu draugu jau piezvanīja man un maniem tuviniekiem un mani atbalstīja. Nelabvēļi, vēlu jums labu un laimi, prieku un mieru. Viss būs ar dievpalīgu, viss būs Ukraina."

Karjeras laikā Usiks izvairījās no konkrētām atbildēm Krimas un Krievijas iepriekšējā iebrukuma sakarā, taču pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma vienā video jau lūdza Vladimiru Putinu izbeigt karu, bet šo uzrunu, apstiprinot revanšu, filmēja uz Ukrainas karoga ar tekstu angļu valodā "Rokas nost no Ukrainas, Putin" fona.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā gan Usiks, gan arī bijušais vieglā svara čempions Vasilijs Lomačenko iestājās Teritoriālās aizsardzības spēkos. Kamēr Usiks ir piekritis revanša cīņai pret Džošua, Lomačenko pirms dažām dienām oficiāli noraidīja iespēju cīnīties par četriem tituliem pret pašreizējo čempionu Džordžu Kambososu. Ukrainas vīriešu kārtas pilsoņiem no 18 līdz 60 gadiem ir aizliegts kara stāvokļa laikā pamest valsts teritoriju, taču vīrieši, kuriem ir vismaz trīs nepilngadīgi bērni, kā Usikam, ir izņēmums. Lomačenko ir divi bērni, bet viņam, kā elites sportistam, valdība būtu sarūpējusi īpašu izņēmumu.

Bijušais pirmā smagā svara čempions Usiks septembrī ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu pārspēja Džošua un tika pie viņa četrām jostām. Cīņas datums vēl nav paziņots, taču Džošua puse iepriekš pauda, ka vēlas cīnīties maija beigās vai jūnija sākumā.

     [+] [-]

, 2022-03-26 11:05, pirms 2 gadiem
Ko eksperti saka?

  +2 [+] [-]

, 2022-03-26 12:28, pirms 2 gadiem
evil11 rakstīja: Ko eksperti saka?
To, ka ir noderīgāks Ukrainai šādā veidā. Vismaz pacels awareness, moš kādus līdzekļus arī piesaistīs, utt.

  +5 [+] [-]

, 2022-03-26 13:43, pirms 2 gadiem
Pareizi lai karo profesionāļi Usiks noderīgāks mediju telpā!Slava Ukrainai varoņiem slava!

  +5 [+] [-]

, 2022-03-26 13:53, pirms 2 gadiem
Pilnīgi pareizs lēmums - revanša cīņai auditorija būs iespaidīga un gan jau pirms un pēc cīņas būs pareizais message(ziņa) visiem, kuri ar ieročiem un slepkavībām, izdomājuši kārtot savas slimīgās iegribas!!!

Slava Ukraiņiem un viņu Varoņiem!!!

     [+] [-]

, 2022-03-26 15:25, pirms 2 gadiem
Interesanti, ko izvēlētos daudzi šeit esošie ilggadējie SC troļļi, ringu ar kādu PRO bokseri, jeb automātu Kijevā vai Harkovā? Bocmanis Ivars, piemēram?

     [+] [-]

, 2022-03-26 18:06, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Interesanti, ko izvēlētos daudzi šeit esošie ilggadējie SC troļļi, ringu ar kādu PRO bokseri, jeb automātu Kijevā vai Harkovā? Bocmanis Ivars, piemēram?
Ivītim labāk odierīti!

     [+] [-]

, 2022-03-27 02:14, pirms 2 gadiem
BirojuBirojs3 rakstīja: Ivītim labāk odierīti!
Zvirgdiņam tests - kāds ir tavs mīļākais dzēriens? Un kāpēc tieši vilkābele?