Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Balanovs beidz boksera karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Balanovs beidz boksera karjeru
Andrejs Balanovs

Eiropas boksa čempions un Krievijas izlases kapteinis Andrejs Balanovs pēc neveiksmīgā starta Pekinas Olimpiskajās spēlēs paziņojis, ka beigs savu sportista karjeru.

Trīsdesmit divus gadus vecajam Balanovam šī nebija pati veiksmīgākā olimpiāde, jo tas svara kategorijā līdz 69 kg netika tālāk par astotdaļfinālu, kurā pēc punktiem piekāpās Ameriku pārstāvošajam Pasaules čempionam Demetriam Andradem.

Andrejs Balanovs boksā ir no 1986. gada, kas rupji rēķinot nozīmē, ka amatieru boksā viņš ir pavadījis jau divdesmit divus gadus. Andreja kontā ir divas uzvaras Pasaules kausā ( 2002. un 2005.g.), uzvara Eiropas čempionātā (2006.g.), trīs Krievijas čempiona tituli un bronzas medaļa Labas gribas spēlēs.

Kā ziņoja Balanova pārstāvji, tad bijušais Krievijas boksa izlases kapteinis nedomā pamest boksu pavisam, tas palikšot šī sporta veida apritē, bet tikai citā ampluā. Taču pagaidām nav zināms kādu īsti lomu viņš ieņems, kaut gan šobrīd Balanovs izskata piedāvājumus pievienoties vadības sastāvam Podoļskas mācību un treniņu bāzē un kļūt par vienu no Krievijas izlases treneriem.

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-25 22:41, pirms 16 gadiem
"Andrejs Balanovs boksā ir no 1986. gada, kas rupji rēķinot nozīmē, ka amatieru boksā viņš ir pavadījis jau divdesmit divus gadus." cik gadi ta būtu smalki rēķinot?

  +2 [+] [-]

, 2008-08-25 22:51, pirms 16 gadiem
popovs rakstīja: "Andrejs Balanovs boksā ir no 1986. gada, kas rupji rēķinot nozīmē, ka amatieru boksā viņš ir pavadījis jau divdesmit divus gadus." cik gadi ta būtu smalki rēķinot?

Nu vēl jau laiku iedala mēnešos, dienās, minūtēs un sekundēs. Ja vajag tad arī vēl sīkāk.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-25 22:57, pirms 16 gadiem
Es nesapratu...viņš jau 12 gados bij bokseris amatieris?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja