Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Hejs ir čempions runāšanā, Adameks - ringā"

Jānis Pārums

Kļičko: "Hejs ir čempions runāšanā, Adameks - ringā"
Vitālijs Kļičko un Tomašs Adameks
Foto: AFP/Scanpix

WBC smagsvaru pasaules čempions boksā, ukrainis Vitālijs Kļičko (42-2, 39KO) uzskata, ka polis Tomašs Adameks (44-1, 28KO) ir nopietnāks pretinieks par WBA čempionu, britu Deividu Heju (25-1, 23KO), kurš vairāk runā nekā dara.

"Deivids Hejs ir čempions runāšanā, savukārt Adameks jau vairākkārt ir pierādījis, ka ir čempions ringā. Ja runāšanā Adameks Hejam arī zaudē, tad ringā ir spēcīgāks. Tomašs ir pieredzējis un spēcīgs bokseris, kurš agrāk bijis čempions vieglākā svara kategorijā, bet šobrīd mēģina iekarot smagsvarus," sacīja Kļičko.

Ukrainis uzskata, ka cīņa pret Adameku izvērtīsies ļoti saspringta: "Esmu noskatījies praktiski visas Adameka cīņas, izanalizējis viņa stiprās puses. Šobrīd viņš atrodas labā sportiskā formā un man pašam ir ļoti interesanti, cik raundus cīņa ilgs. Uzvara nebūs viegla, taču neaizmirstiet, ka man ir labākais nokautu procents."

"Zinu, ka daudzi tīko pēc WBC jostas, jo savulaik taču tās īpašnieki bija Maiks Taisons, Lenokss Lūiss... Taču šobrīd josta ir pie manis un nevienam negrasos to atdot," uzsvēra Kļičko. "10.septembrī parādīšu visus savus trumpjus. Zinu, ka Adameks plāno aizvadīt sparingus ar bokseriem, kuri pēc izmēriem ir līdzīgi man, taču tas viņam nepalīdzēs. Parametri ringā nav galvenais... Vēl būtiska ir arī pieredze un taktika."

Vitālijs Kļičko un Tomaša Adameka cīņa par WBC pasaules čempiona titulu smagsvariem notiks 10.septembrī Polijas pilsētas Vroclavas futbola stadionā.

Izmantotie resursi:
sports.ru

 +10 [+] [-]

, 2011-05-25 20:10, pirms 13 gadiem
Kličko taisa naudu...
Slēpts komentārs: sebis

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 21:31, pirms 13 gadiem
vai laiks nesakrīt ar basketbola čempionātu Lietuvā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-25 21:55, pirms 13 gadiem
Visu cieņu Kļičko par viņu sasniegumiem utt utjp, bet visi jūs tur esat čempioni tiršanā. Vieni ir čempioni vnk tiršanā, otri ir čempioni tiršanā par to, ka viņi nav tirsēji, bet pārējie ir.

Runāšana par to, ka mēs nerunājam tā, kā to dara citi, arī ir RUNĀŠANA. Lai runā dūres, dāmas un kungi. Kurš cilvēces ienaidnieks izdomāja tos PR un mārketinga sūdus ..

  +1 [+] [-]

, 2011-05-25 22:04, pirms 13 gadiem
sebis rakstīja: Šitais izskatās,ka tik tiešām varētu būt ciets rieksts Vitālijam..Bet izskatās pēc puišeļa
diezgan resna roka puišelim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-05-25 22:38, pirms 13 gadiem
Alexij rakstīja: pareiz, Hejs nekam neder. tik d.rš bezjēgā
Vnk SC publicēs bezjēgā katru heja tekstu! pieļauju tas pats Floids mūld 2X vairāk!

  -1 [+] [-]

, 2011-05-26 00:40, pirms 13 gadiem
Adamekam nav ne vainas, bet viņš nevienu nevar nokautēt, kur nu vēl Kļičko! Hejs Adameku nokautētu..