Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Portera treneris: "Mums vajag cīņu pret Maidanu, lai karalis Meivezers mūs pamanītu"

Jānis Pārums

Portera treneris: "Mums vajag cīņu pret Maidanu, lai karalis Meivezers mūs pamanītu"
Šons Porters cīņā pret Devonu Aleksanderu
Foto: AFP/Scanpix

IBF pasaules čempiona boksā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Šona Portera (23-0-1, 14KO) tēvs un treneris Kenijs Porters atzinis, ka vēlētos, lai viņa dēls aizvadītu cīņu pret WBA čempionu Markosu Maidanu (35-3, 31KO).

Jāatgādina, ka abi pieminētie bokseri par čempioniem kļuva tikai decembrī – Porters 7.decembrī diezgan negaidīti pieveica Devonu Aleksandru, bet Maidana nedēļu vēlāk tikpat negaidīti tika galā ar Adrienu Broneru.

"Mēs runājām ar [promouteru kompānijas "Golden Boy Promotions" izpilddirektoru] Ričardu Šāferu un pateicām, ka mēs vēlamies titulu apvienojošo cīņu, " sacīja Portera tēvs. "Tad viņš paskatījās uz Šonu un pajautāta, vai viņš tiešām to vēls, un Šons atbildēja apstiprinoši."

"Gribu šo cīņu tāpēc, ka tad, kad mēs izcīnīsim šo titulu [WBA], tad šīs svara kategorijas labākajam bokserim un boksa karalim Meivezeram nāksies pievērst mums uzmanību," atzina Kenijs Porters.

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-12-25 22:49, pirms 11 gadiem
Pa lēnu kājas, domaju ka nekas labs pret Maidanu nesanāktu.