Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko: "Dodu Gomesam iespēju labi nopelnīt"

Jānis Pārums

Kļičko: "Dodu Gomesam iespēju labi nopelnīt"
Vitālijs Kļičko un Huans Karloss Gomess
Foto: AP

Pasaules čempions boksā smagajā svarā WBC versijā ukrainis Vitālijs Kļičko (36-2, 35KO) intervijā portālam blik.ua atzinis, ka dod iespēju nopelnīt Huanam Karlosam Gomesam (44-1, 37KO), lai tas savlaicīgāk maksātu alimentus.

Vitālij, kā uztver faktu, ka jūsu tautietis Vladimirs Virčis ir jūsu gaidāmā pretinieka Huana Karlosa Gomesa sparingpartneris?
Nu... Gomesam vajag kādu, uz kā atstrādāt savus sitienus. Izvēle kritusi uz Virči. Tiesa, nezinu cik daudz tas viņam palīdzēs. Diez vai Virčis pēc cīņas stila ir līdzīgs man.

Virčis tomēr darbojas pretinieku nometnē. Vai tavuprāt viņš nepārkāpj kaut kādas ētikas normas?
Mani ar Virči nekas nesaista. Viņam nekas neliedz pelnīt naudu šādā veidā.

Kad jūsu komandai pievienosies iepriekš paziņotie spraingpartneri Tonijs Tompsons un Kriss Bērds?
Viņi abi jau darbojas manā treniņnometnē.

Sultans Ibragimovs reiz stāstīja, ka viens sparingpartneris viņam izmaksā 1500 dolārus nedēļā atskaitot ēšanas izdevumus. Kā ir ar Tompsonu un Bērdu?
Kriss Bērds un Tonijs Tompsons ir elites klases bokseri, tāpēc arī viņu pūles tiek attiecīgi novērtētas finansiālā ziņā.

Un cik izmaksā viena treniņnometne tev pašam?
Visi zina, ka labākie bokseri pelna miljonus. Taču tai pat laikā cilvēki aizmirst, ka arī izdevumi sastāda lielu summu. Tagad manā treniņnometnē ir deviņi cilvēki – es, mans treneris Fricis Zduneks, fizioterapeits, masieris un spraingpartneri. Treniņnometnes izdevumi mērāmi simtos tūkstošu.

Gomess ir tava trenera Zduneka bijušais znots. Kādas tagad ir Zduneka un Gomesa attiecības?
Fricis ir apvainojies uz Gomesu par to, ka viņš savlaicīgi nemaksā alimentus savai meitai. No vienas puses treneris grib, lai es pārmācu Gomesu par neregulāri maksātiem alimentiem. No otras puses, honorārs ko saņems kubietis par cīņu pret mani, ļaus viņam savlaicīgāk maksāt... Es dodu Gomesam iespēju labi nopelnīt.

Vitālija Kļičko un Huana Karlosa Gomesa cīņa notiks 21. martā Vācijā.

Izmantotie resursi:
blik.ua

  +6 [+] [-]

, 2009-02-23 22:41, pirms 15 gadiem
Kamēr citi pirms cīņām sola nosist otru, tikmēr Kļičko dzen jokus

     [+] [-]

, 2009-02-23 22:47, pirms 15 gadiem
Lai arii cik "normaali" abi Klicko uzvestos intervijaas un aarpus ciinjaam, taa vinju alkatiiba peec naudas nedaudz besii aaraa. Kur tik lasi par Klicko ciinju, tur nauda, procenti, miljoni, prasiibas utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-24 00:29, pirms 15 gadiem
vaimanvai rakstīja: Lai arii cik "normaali" abi Klicko uzvestos intervijaas un aarpus ciinjaam, taa vinju alkatiiba peec naudas nedaudz besii aaraa. Kur tik lasi par Klicko ciinju, tur nauda, procenti, miljoni, prasiibas utt.
Nu tas jau vairāk ir žurnālistu nopelns, nevis viņu pašu. Kā jau Tu redzi - atšķirībā no kaut vai tā paša Ibragimova Kļičko ļoti eleganti apiet naudas jautājumus un nesauc konkrētas summas. Ko tad darīt, kad jautā - teikt nebāz degunu ne savās lietās?
Tas, ka viņi cīņās saņem lielāko daļu honorāra ir tikai normāli. Kā nekā 1. viņi abi ir čempioni, 2. viņu uzvārds ir ideāla mārketinga prece. Ikviena cīņa, kurā piedalās kāds no Kļičko būs pieprasīts produkts gan klātienē, gan televīzijā. Tad kādēļ tērēt laiku (kurš tomēr ir krietni vien ierobežots) cīņām, no kurām tā īsti labuma nav nevienam?

     [+] [-]

, 2009-02-24 11:02, pirms 15 gadiem
vaimanvai rakstīja: Lai arii cik "normaali" abi Klicko uzvestos intervijaas un aarpus ciinjaam, taa vinju alkatiiba peec naudas nedaudz besii aaraa. Kur tik lasi par Klicko ciinju, tur nauda, procenti, miljoni, prasiibas utt.
kad pats pelnīsi naudu ar savu purnu, skaiti citu milijonus