Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Markess: "Pakjao jācīnās pret Meivezeru nevis pret mani"

Jānis Pārums

Markess: "Pakjao jācīnās pret Meivezeru nevis pret mani"
Menijs Pakjao un Huans Manuels Markess

Bijušais pasaules čempions boksā četrās dažādās svara kategorijās meksikānis Huans Manuels Markess (55-7-1, 40KO) ieteicis Menijam Pakjao (55-5-2, 38KO) tiekties uz cīņu pret Floidu Meivezeru (45-0, 26KO) nevis lūkot pēc revanša pret Markesu.

Jāatgādina, ka Pakjao un Markess četrreiz jau ringā ir tikušies un trīsreiz viņu cīņa noslēdzās ar neviennozīmīgu tiesnešu lēmumu – divreiz uzvarēja Pakjao, reizi cīņa noslēdzās neizšķirti. Markess vienmēr uzskatījis, ka šajās cīņās ticis apdalīts, taču ceturtā cīņa, kas notika pērnā gada nogalē, salikta visus punktus uz i – meksikānis izcīnīja spilgtu uzvaru ar nokautu sestajā raundā, tādejādi reabilitējoties par iepriekšējām neveiksmēm. Jau vairākkārt Markess paziņojis, ka piekto cīņu pret Pakjao viņš nevēlas.

"Piektās cīņas nebūs," Markess vēlreiz uzsvēra. "Tas nav tā vērts, jo ļaudis bija ļoti laimīgi par manu uzvaru ar nokautu."

"Ceru, ka notiks Pakjao cīņa pret Meivezeru, jo pēc tam vairs jautājumu par to, kurš [potenciālajā cīņā] varētu uzvarēt, nebūtu. Domāju tā būtu lieliska cīņa, skatītāji paliktu apmierināti, jo beidzot būtu noskaidrots uzvarētājs un vairs nebūtu jautājumu, kas notiks, ja viņi tiksies ringā," piebilda Markess.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +2 [+] [-]

, 2013-12-22 15:16, pirms 11 gadiem
loti pareizi Markess pateicis, respect

  -1 [+] [-]

, 2013-12-22 16:20, pirms 11 gadiem
Nobijās Jo arī tajā nokauta cīņā Pakio stabili lika Markesu. Tikai žēl, ka uzkrita āķim.

Bet jā, es arī labāk gribu redzēt Pakio-Floids.
Vēl īstenībā gribētos redzēt Bredlijs - Floids vai Pakio-Bredlijs.
Vislabāk man patiktu, ja būtu
Pakio-Bredlijs; Floids- Kāns vai kas tur bija
un pēc šīm cīņām, pieņemot, ka favorīti uzvarēja,
Pakio-Floids