Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lara: "Es vienā vakarā varētu uzvarēt gan Alvaresu, gan Angulo"

Jānis Pārums

Lara: "Es vienā vakarā varētu uzvarēt gan Alvaresu, gan Angulo"
Erislendijs Lara
Foto: Craig Bennett / Showtime

WBA pagaidu čempions svarā līdz 69.9 kilogramiem kubietis Erislendijs Lara (19-1-2, 12KO) komentējis meksikāņu boksera Alfredo Angulo (22-3, 18KO) trenera Virdžila Hantera izteikumus, ka gadījumā, ja Angulo nesavainotu aci, viņš būtu pieveicis Laru.

Jāatgādina, ka Laras un Angulo cīņa notika 2013.gada 8.jūnijā un kubietis izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu desmitajā raundā, lai gan pirms tam ceturtajā un devītajā raundā Lara pabija nokdaunā.

"Esmu jau noguris klausīties kā šis puisis, kurš atteicās no cīņas turpinājuma pret mani, meklē attaisnojumus," sacīja Lara. "Viņš turpina runāt, ka gandrīz mani uzvarēja, bet gandrīz neskaitās. Tajā vakarā Angulo atteicās cīnīties un tam nav attaisnojuma. Viņi salīdzina mani ar Meivezeru, taču labāk es skraidu pa ringu nevis esmu gļēvulis. Tovakar es uzvarēju, un tas ir pats galvenais. "

Angulo 8.martā aizvadīs cīņu pret savu tautieti Saulu Alveresu (42-1-1, 30K). Lara norāda: "Ne Alvaress, ne Angulo ar mani negribēja cīnīties, un tieši tāpēc cīnīsies viens ar otru. Ja man būtu iespēja, es 8.martā sakautu abus divus – to es garantēju. Esmu labākais savas svara kategorijas bokseris."

"Es jau Angulo trenerim teicu, ka noslēgšu viņa karjeru, ja viņi sūtīs viņu ringā pret mani. Bez problēmām varu cīnīties ar viņu vēlreiz, bet tad tiešām viņa karjera būs galā," piebilda Lara.

Izmantotie resursi:
Boxing News

  -2 [+] [-]

, 2014-01-22 23:18, pirms 11 gadiem
Kāda jēga šim rakstam likt virsrakstu, kas ir kāda boksera mārketinga izteikums un nenozīmē absolūti neko. Nu kāda, pie velna, tam visam jēga???

  -2 [+] [-]

, 2014-01-23 00:10, pirms 11 gadiem
Es arī

     [+] [-]

, 2014-01-23 22:20, pirms 11 gadiem
Lara labs, Angulo vins jau uzvareja. Domaja ka ar Alvaresu ari tiktu gala.