Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Glazkovs: "Par Kļičko vēl nedomāju, tagad galvenais - cīņa pret Adameku"

Jānis Pārums

Glazkovs: "Par Kļičko vēl nedomāju, tagad galvenais - cīņa pret Adameku"
Vjačeslavs Glazkovs
Foto: isport.ua

Ukraiņu smagsvars Vjačeslavs Glazkovs (16-0-1, 11KO) pagaidām ne pārāk aizdomājas par titulcīņu pret savu tautieti IBO, IBF, WBO un WBA superčempionu Vladimiru Kļičko (61-3, 51KO), jo šobrīd koncentrējas cīņai pret poli Tomašu Adameku (49-2, 29KO).

"Jūtos lieliski, viss rit pēc plāna. Vēl neesmu sasniedzis savu optimālo formu, bet šobrīd tā arī nav nepieciešama. Janvārī biju nometnē Samārā, bet pirms divām nedēļām atgriezos Luganskā. Drīzumā ar treneri dosimies uz ASV," atklāja Glazkovs.

Glazkova un Adameka cīņas uzvarētājs kļūs par IBF titula pretendentu, tādejādi iegūs iespēju cīnīties pret Kļičko, taču Glazkovs par to vēl nedomā: "Šobrīd mani interesē tikai Adameks, par turpmākajām cīņām nedomāju, šādas domas var tikai kaitēt. Protams, uzvaras gadījumā man būs lielas perspektīvas, taču runāt par cīņu pret Kļičko vēl ir stipri pāragri."

Jāatgādina, ka Glazkova un Adameka cīņa notiks 15.martā ASV. Cīņai vajadzēja notikt jau novembrī, taču Adameka veselības problēmu dēļ tika pārcelta. Novembrī Glazkovs cīnījās ar Garetu Vilsonu, uzvarot pēc punktiem.