Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bijušais NBA spīdeklis Viljamss savā vienīgajā boksa cīņā uzvar Goru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais NBA spīdeklis Viljamss savā vienīgajā boksa cīņā uzvar Goru
Derons Viljamss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bijušais Jūtas ''Jazz'', Bruklinas ''Nets'', Dalasas ''Mavericks'' un Klīvlendas ''Cavaliers'' basketbolists Derons Viljamss naktī uz svētdienu aizvadīja savu vienīgo boksa cīņu, pēc tiesnešu nevienprātīga lēmuma uzvarot bijušo NFL dažādu komandu sportistu Frenku Goru.

Naktī, kad ''Youtube'' slavenība Džeiks Pols turpināja savu uzvaru gājienu boksā, sestajā raundā nokautējot bijušo UFC zvaigzni Taironu Vudliju, notika cita bijušo sportistu boksa cīņa.

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spīdeklis Derons Viljamss pēc tiesnešu lēmuma (38-37, 37-38, 40-35) pārspēja bijušo NFL spēlējošo Frenku Goru. Dienu pirms cīņas komisija lēma, ka šī nebūs profesionāla cīņa, bet kopumā abi bokseri aizvadīja četru raundu cīņu un tieši ceturtajā Viljamss bija labāks par pretinieku.

Pēc uzvaras Viljamss paziņoja, ka tā ir bijusi viņa vienīgā boksa cīņa. ''Varbūt ieguvu jaunus līdzjutējus, taču kopumā esmu priecīgs, ka padarīju savu komandu laimīgu un ģimeni lepnu. Mana māte ļoti nervozēja. Viņa negribēja redzēt, kā viņas dēlu kāds sit, tāpēc ceru, ka viņa būs lepna par iznākumu.''

Derons Viljamss NBA karjeras laikā spēlēja tādās komandās kā Jūtas ''Jazz'', Bruklinas ''Nets'', Dalasas ''Mavericks'' un Klīvlendas ''Cavaliers'', 845 spēlēs vidēji gūstot 16.3 punktus un atdodot 8.1 piespēli. Frenks Gors NFL karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā Sanfrancisko ''49ers'', Indianapolisas ''Colts'', Maiami ''Dolphins'', Bufalo ''Bills'' un Ņujorkas ''Jets''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...