Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Video: Leģendārais bokseris Maiks Taisons manīts ratiņkrēslā un ar spieķīti

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Video: Leģendārais bokseris Maiks Taisons manīts ratiņkrēslā un ar spieķīti
56 gadus vecais Maiks Taisons. Foto: Peter Svenson/SWNS/Scanpix

Leģendārais bokseris Maiks Taisons manīts Maiami lidostā ratiņkrēslā. Situācija radījusi sabiedrībā lielu satraukumu.

56 gadus vecajam Taisonam pirms neilga laika tika novērotas sēžas nerva problēmas. To dēļ viņš bija spiests lietot spieķīti. Veselības problēmas, visticamāk, ir saasinājušās un viņam ir kļuvis vēl grūtāk pārvietoties ar saviem spēkiem.

''Protams, ka mēs visi kādreiz nomirsim. Kad paskatījos spogulī un ieraudzīju mazus plankumus un savas sejas, es noteicu: ''Vau. Mans derīguma termiņš tiešām tuvojas beigām. Pavisam drīz tas beigsies,'' pirms mēneša kādā podkāstā atklāts bija Taisons.

Taisons ir viens no visu laiku izcilākajiem bokseriem. Savu profesionālo karjeru viņš noslēdza ar 50 uzvarām 56 cīņās. Lai gan karjeru viņš beidza 2005. gadā, arī pēc tās viņš turpināja būt aktīvs un nodarbojās ar sporta veidu. Tas atstājis arī manāmas sekas.

Problēmas ar sēžas nervu viņam uzradās pirms diviem gadiem. Iekaisums saasinājās un sportistam nācās pavadīt veselas divas nedēļas gultas režīmā.

''Tās bija 30 sekundes, kuru dēļ biju gultā uz divām nedēļām. Tas nebija smieklīgi - tie bija reāli sūdi. Tas galīgi nešķita forši,'' toreiz sacīja Taisons.

     [+] [-]

, 2022-08-19 17:22, pirms 2 gadiem
Taisons tak nesen taisījās atgriezties ringā man liekas?!
Nebija kaut kādas ziņas par paraugcīņu ar kko?!

  +1 [+] [-]

, 2022-08-19 17:37, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Taisons tak nesen taisījās atgriezties ringā man liekas?!
Nebija kaut kādas ziņas par paraugcīņu ar kko?!
jā, bija diezgan labā formā

https://sportacentrs.com/bokss/2311...

     [+] [-]

, 2022-08-19 19:23, pirms 2 gadiem
Nu un kas? Gadi iet un neviens nav pasargāts no tā.

     [+] [-]

, 2022-08-20 01:05, pirms 2 gadiem
Vēl pirms pāris mēnešiem stāstīja kā canabis vai ko viņš tur lietoja un visur reklamēja mainījis viņa dzīvi uz labo pusi.