Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bild: Huks nākamo cīņu aizvadīs pret Makenziju

Jānis Pārums

Bild: Huks nākamo cīņu aizvadīs pret Makenziju
Marko Huks
Foto: Helmut Kemme

Potenciālais latvieša Maira Brieža pretinieks vācietis Marko Huks (39-3-1, 27KO) nākamo cīņu aizvadīs pret britu Ovilu Makenziju (25-12-1, 13KO), vēsta vācu izdevums "Bild".

Jāatgādina, ka piedāvājumu aizvadīt cīņu Hukam izteica pašreizējais WBC sudraba jostas īpašnieks Mairis Briedis (20-0, 17KO). Kā tika norādīts preses konferencē, vācietim atbilde bija jādod līdz aizvadītajai ceturtdien, tomēr tas nav noticis. Pēdējās dienās vairāki Vācijas plašsaziņas līdzekļi, ieskaitot pazīstamo "Bild", vēsta, ka Huks došot priekšroku citam oponentam.

"Bild" raksta, ka 24.septembrī Frankfurtes arēnā "Festhalle" pašreizējais IBO jostas īpašnieks Huks izies ringā pret britu Ovilu Makenziju. Brits pērnā gada oktobrī aizvadīja cīņu pret tā brīža IBF čempionu pirmajā smagajā svarā Viktoru Ramiresu (22-3-1, 17KO, vēlāk savu titulu pārliecinoši zaudēja krievam Denisam Ļebedevam). Lai gan Makenzijs kļuva par Ramiresa pretinieku tikai 11 dienas pirms cīņas, brits nodemonstrēja labu sniegumu, tomēr tiesneši lēma, ka cīņa noslēgusies neizšķirti – 115:113, 114:114, 113:115. Vairums boksa ekspertu norāda, ka cīņu noteikti uzvarēja Makenzijs.

Lai gan karjeras laikā Makenzijs piedzīvojis vairāk nekā 10 zaudējumus, boxrec.com rangā viņš ir augstajā devītajā pozīcijā (Huks ieņem piekto vietu, savukārt Briedis ir otrais).

Jāatgādina, ka Huks pērnā gada augustā zaudēja sev piederošo WBO jostu, zaudējot polim Kšištofam Glovackim ar nokautu 11.raundā (pēc punktiem Huks tobrīd atradās vadībā), bet februārī ar tehnisko nokautu desmitajā raundā pieveica Olu Afolabi, ar ko trīsreiz jau bija cīnījies iepriekš (kopumā četrās savstarpējās cīņās Huks uzvarēja trīsreiz, bet viena cīņa noslēdzās neizšķirti).

Kas attiecas uz Huka un Makenzija cīņu, tad tiek ziņots, ka šonedēļ notiks preses konference, kurā par cīņu tiks paziņots oficiāli.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-19 23:52, pirms 8 gadiem
Logiski,baidaas,Briedis uz momentu liekas stipraaks,peec zaudejuma polim huks nedriikst atkal zaudeet,nekas Mairim tiks kaads ko atshkaldiit:-)

     [+] [-]

, 2016-07-20 08:05, pirms 8 gadiem
cereesim.

     [+] [-]

, 2016-07-20 08:08, pirms 8 gadiem
mairim vajag cīņu ar Kudrjašovu........būtu nauda +respect

  +1 [+] [-]

, 2016-07-20 09:54, pirms 8 gadiem
Ja pēc sportiskā snieguma un boksa kvalitātes Mairis stabili ir boksa elitē, tad tīri pēc statusa un respekta no oponentu puses nav... Tur gan laikam vairāk darbs ir promouteram un PR cilvēkiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-20 11:46, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Ja pēc sportiskā snieguma un boksa kvalitātes Mairis stabili ir boksa elitē, tad tīri pēc statusa un respekta no oponentu puses nav... Tur gan laikam vairāk darbs ir promouteram un PR cilvēkiem.
nav runa, par respektu, bet par to ko iegūst no cīņas pret Briedi. Briedis var piedāvāt tikai nokautu par mazu honorātu, tad kāpēc riskēt