Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Saikss: "Ja gribat nopelnīt, lieciet uz mani"

Jānis Pārums

Saikss: "Ja gribat nopelnīt, lieciet uz mani"
Tauruss Saikss un Aleksandrs Povetkins
Foto: Itar Tass

Amerikāņu bokseris Tauruss Saikss pirms šovakar gaidāmās cīņas pret krievu smagsvaru Aleksandru Povetkinu atzinis, ka noskaņojies tikai uzvarai un totalizatoru cienītāji var nopelnīt, ja liks uz Saiksa uzvaru.

"Povetkins ir teicis, ka man ir problēmas ar tehniku? Nu ja, es taču boksēties sāku 17 gados un amatiera karjera man bija diezgan īsa. Taču man ir spēcīgs sitiens. Redzēju Povetkina cīņu ar Ediju Čembersu. Viņam arī ir labs sitiens, turklāt viņš ir diezgan ātrs bokseris," gatavojoties šīvakara cīņa pret krievu bokseri sacīja 33 gadus vecais Saikss.

"Mani nebiedē, ka šīs cīņas favorīts būs Povetkins. Tā ir normāla situācija – mani visu dzīvi nav novērtējuši un pēc tam es esmu pierādījis, cik vērts patiesībā esmu. Esmu lieliskā formā un noskaņojies tikai uz uzvaru. Ja gribat nopelnīt, izdariet likmi uz mani," Saikss nodeva vēstījumu totalizatoru cienītājiem.

Runājot par likmēm - bukmeikeru kantoris optibet.lv nešaubās par Povetkina uzvaru (Povetkins – 1.02, neizšķirts – 32.00, Saikss – 11.00), līdzīgas likmes piedāvā arī bet24.com (Povetkins – 1.03, neizšķirts – 35.00, Saikss – 10.00). Citi Latvijas bukmeikeru kantori vismaz pagaidām nepiedāvā likt likmes uz šo cīņu.

Izmantotie resursi:
sports.ru

     [+] [-]

, 2008-07-19 11:55, pirms 16 gadiem
bez izredzēm, šaubos ka šis pats uz sevi kaut dolāru liktu..

     [+] [-]

, 2008-07-19 14:09, pirms 16 gadiem
Bet ja tomer uzvar... Tad visi kas uzliks normali uzvarisies, tacu manuprat uzvares krievs