Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Video: 51 gadu veco Hopkinsu atvadu cīņā izlidina no ringa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Bernards Hopkinss, kurš ringā nebija devies nepilnus divus gadus, vēlējās atvadīties no boksa līdz 2016. gada beigām. Punktu 28 gadus ilgajai karjerai viņš pielika pret Džo Smitu junioru, kurš pēdējo cīņu aizvadīja jūnijā, pretinieku satriecot mazāk nekā trīs minūtēs.

51 gadu vecais Hopkinss, kurš iepriekš bija izcīnījis 55 uzvaras un piedzīvojis septiņus zaudējumus, turējās pretī līdz astotajam raundam, kad pēc vairākiem sitieniem izlidoja no ringa.

20 sekunžu laikā neatgriežoties ringā, viņš zaudēja ar tehnisko nokautu. Bernards pēcāk sacīja, ka ticis pagrūsts, sasita galvu un izmežģīja potīti, tāpēc nevarēja atgriezties cīņas arēnā. Savukārt Smits pauda pārsteigumu, ka pretinieks vispār spējis piecelties kājās.

Laika posmā no 1995. līdz 2005. gadam Bernards 20 reizes aizstāvēja čempiona jostu. Tāpat viņš ir vecākais bokseris, kura īpašumā bijusi josta – Bernardam tas izdevās 49 gados. 2004. gada septembrī Hopkinss pieveica Oskaru De La Hoiju, kļūstot par pirmo bokseri, kurš vienlaikus ieguvis WBA, WBC, IBF un WBO jostas.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: dakots

  +8 [+] [-]

, 2016-12-18 19:23, pirms 7 gadiem
Ļoti Nikns Jenots rakstīja: Atceros ka jaunībā biju liels Hopkinsa fans, fenomenāls bokseris bija, bet tagad ko viņš dara ir vienkārši apkaunojoški un pazemojoši viņa personībai. Kam tas ir vajadzīgs.
Dēļ naudas cilvēks sevi pazemo.
Kāda pazemošanās? Līdz 8. raundam 50+ gados noturējies un neizskatījās pēc dārzeņa. Cīņu gan pašu neredzēju, bet, piemēram, pret to pašu Briedi daudzi tik ilgi neiztur.

Tad jau visi bijušie top līmeņa profi sevi pazemo piedaloties zemāka līmeņa līgās. Van der Sārs arī pazemojās, kad nostāvēja vienu spēli vārtos kaut kādam n-tās līgas klubam? Ronaldinjo arī pazemojās aizbraucot no top līgām uzspēlēt vēl Brazīlijā? Džeks izbauda to ko māk, kamēr vēl var. Dod Dievs mums visiem būt tādā formā kā viņš savā vecumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-18 22:31, pirms 7 gadiem
Autors izskatās ļoti 'asprātīgs', ar virsrakstu par leģendu un citādi cienījamu sportistu.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-19 10:40, pirms 7 gadiem
vareja vairak palaist to sirmo bardu, tad tik butu skats vel labaks