Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vladimirs Kļičko pret Solisu vai Fjuriju?

Jānis Pārums

Vladimirs Kļičko pret Solisu vai Fjuriju?
Taisons Fjurijs un Vladimirs Kļičko
Foto: weinterrupt.com

Gadījumā, ja Pasaules Boksa asociācija (WBA) ļaus IBO, IBF, WBO un "Super" WBA čempionam, ukrainim Vladimiram Kļičko (59-3, 50KO) aizvadīt brīvprātīgo titula aizstāvēšanu šī gada aprīlī, par viņa pretinieku varētu kļūt kubietis Odlaniers Soliss (18-1, 12KO).

Brīvprātīgo titula aizstāvēšanu Kļičko ieplānojis 6.aprīlī. Tā gan notiks tikai gadījumā, ja to akceptēs WBA, tādejādi vienlaikus ļaujot pārcelt cīņu pret WBA regulāro čempionu, krievu Aleksandru Povetkinu (25-0, 17KO) uz šī gada vasaru. Kļičko un Povetkina pārstāvjiem bija jāvienojas par cīņu līdz 17.janvārim, taču tā kā tas nav noticis, tad cīņas organizators tiks noteikts izsolē. Ja WBA atļaus Kļičko aizvadīt labprātīgo titula aizstāvēšanu šī gada aprīlī, tad par viņa pretinieku varētu kļūt bijušais titula pretendents, kubietis Odlaniers Soliss (18-1, 12KO), kurš vienīgo zaudējumu karjerā piedzīvoja pret Vladimira vecāko brāli Vitāliju Kļičko (45-2, 40KO).

Ar Kļičko tīko cīnīties arī 24 gadus vecais brits Taisons Fjurijs (20-0, 14KO): "Gribu pateikt, ka iziešu ringā pret Vladimiru Kļičko, ja Povetkins atteiksies. Kļičko, esmu gatavs cīnīties ar tevi. Emanuels Stjuards teica, ka pēc tevis es kļūšu par labāko smagsvaru, bet es saku, ka es tāds jau esmu. Uz priekšu Vlad, vairāk cienīgu pretinieku tev nav."

Izmantotie resursi:
Boxing News

  -1 [+] [-]

, 2013-01-18 12:05, pirms 12 gadiem
Ko tas Fjurijs tur kladzina! Pirmkārt Hejs viņbu pirmajos 3 roundos samaltu. Tas, ka vārds kā Tysonam uzvārds, spēkus nedos. Būtu tāds mazs ieteikums bokserim - Naudu nopelnīt paspēs, tāpēc nevajag mesties zem vilciena jau tik agri. Ātri pazudīs tie nokrišņu mākoņi un deguns nolaidīsies pareizajā vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-18 13:55, pirms 12 gadiem
hejam viņš sastādītu spēcīgu konkurenci sava aagresīvā stila dēļ. bet piekrītu eros, ka nevajag mesties zem vilciena tik ātri. no otras puses prieks , ka nebaidās

     [+] [-]

, 2013-01-18 19:11, pirms 12 gadiem
Pret Taisonu F. tā cīņa pat varētu būt interesantāka. Pret Povetkinu tur scenārijs ir skaidrs: Vladimirs turēs pa gabalu un džebos, un, beigās beigsies pēc punktiem ( ar pārliecinošu Vladimira parsvaru ). Taisons F. ir gara auguma, tur vajadzēs citu cīņas stilu, Tīri no skatāmības viedokļa šāds mačs iegūtu.