Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kāns: "Boksā šobrīd ir autsaideru laiks"

Jānis Pārums

Kāns: "Boksā šobrīd ir autsaideru laiks"
Amirs Kāns
Foto: PA Wire/Scanpix

Bijušais pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem brits Amirs Kāns (28-3, 19KO) atkārtoti paziņojis, ka iespējas iziet ringā pret Floidu Meivezeru junioru (45-0, 26KO) ir augstas. Kāns arī tic, ka viņam ir pa spēkam uzvarēt.

"Tā ir cīņa, kuru vienmēr esmu gribējis. Un šobrīd esmu tai ļoti tuvu. Ceru, ka pāris nedēļu laikā viss tiks oficiāli nokārtots un paziņots," sacīja Kāns. "Šobrīd strādāju pie tā, lai nepieļautu tās kļūdas, kas pieļautas agrākajās cīņās."

Britu bokseris arī norādīja, ka šobrīd daudzās cīņās ne vienmēr uzvar favorīti, un, neskatoties uz to, ka pret Meivezeru viņš būs autsaiders, viņš tic, ka var uzvarēt: "Tagad boksā visur uzvar autsaideri. Šons Porters bija autsaiders pret Devonu Aleksandru [bet uzvarēja], Maidana uzvarēja Broneru, lai gan nebija favorīts. Tagad ir autsaideru laiks. Ja man būs iespēja cīnīties ar Meivezeru, nešaubos, ka varu uzvarēt."

Jāpiebilst, ka Meivezera nākamā cīņa notiks 2014.gada 3.maijā. Pretinieks gan vēl nav zināms, taču liela ticamība, ka par to kļūs tieši Kāns.

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-12-17 11:36, pirms 11 gadiem
es arī nešaubos, ka Maivezers uzvarēs.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-17 14:58, pirms 11 gadiem
Nu Floids drošvien Amiru izvēlējās lai papildinātu savu K.O statistiku.
Kāna žoklis galīgi netur - pie precīziem trāpijumiem viņš bieži krīt.