Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ragozina: "Ali no manis baidās"

Jānis Pārums

Krievijas boksere, čempione piecās dažādās versijās svara kategorijā līdz 76.2 kilogramiem Natālija Ragozina uzskata, ka slavenā boksera Muhameda Ali meita Laila, kura arī bijusi čempione šajā svara kategorijā, no viņas baidās.

Laila Ali līdz šim bija Pasaules Boksa padomes (WBC) versijas čempione, taču iepriekš bija atklājusi, ka tuvākajā laikā neplānot iziet ringā un aizstāvēt titulu un WBC nolēma Ali (24 uzvaras 24 cīņās, 21 – ar nokautu) čempiones jostu atņemt. Pagājušās nedēļas nogalē par vakanto jostu cīnījās Ragozina un amerikāniete Akondaja Fauntēna. Pēc punktiem uzvaru izcīnīja krieviete, iegūstot savā īpašumā jau piekto čempiones jostu (WBA, WBC, GBU, WIBA un WIBF versijās).

"Domāju, ka Ali no manis vienmēr ir baidījusies un joprojām baidās," pēc uzvaras pār Fauntēnu atklāja Ragozina. "Viņai ir ko zaudēt, man ne. Viņas tēvs ir boksa leģenda, mans – ogļracis. Varu iziet ringā un pazaudēt savas jostas, taču varu arī tās atgūt. "

Runājot par sieviešu boksu, Ragozina atzina: "Sieviešu bokss – jā tā nesievišķīga nodarbe. Taču, ja patīk? Es labi cīnos, man ir laba aizsardzība un es joprojām esmu saglabājusi savu skaistumu. Arī sieviešu boksa līmenis ir audzis."

Pēc cīņas ar Fauntēnu, Ragozinas pārstāvji izsūtīja oficiālu piedāvājums Ali komandai un jau saņemta cerīga atbilde, kas ļauj cerēt, ka šīs svara kategorijas divu spēcīgāko bokseru cīņa notiks.

Izmantotie resursi:
www.sports.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-17 19:11, pirms 16 gadiem
sava taisniba jau tur ari ir! ja tomer cinisies, tad viss ok!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-18 14:51, pirms 16 gadiem
njaa vizuaali taa tiiri neko izskataas!

  +1 [+] [-]

, 2007-12-19 23:41, pirms 16 gadiem
Nekādas augstprātības.