Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Adameks: "Fjūrijs ir amatieris"

Jānis Pārums

Adameks: "Fjūrijs ir amatieris"
Tomašs Adameks
Foto: tomaszadamek.eu

Bijušais pasaules čempions pirmajā smagajā svarā un bijušais titula pretendents smagsvaros polis Tomašs Adameks (49-2, 29KO) reaģējis uz brita Taisonu Fjūrija (22-0, 16KO) izteikumiem, nosaucot viņu par amatieri.

Fjūrijs, kurš sestdien ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica amerikāni Džoeju Eibelu (29-8, 28KO), izteicās, ka nākamo cīņu gribētu aizvadīt pret vieglu pretinieku, piemēram, Tomašu Adameku vai viņa tipa bokseri. Adameks ilgi nav licis gaidīt un atbildējis Fjūrija izteikumiem.

"Taisons kas? Fjūrijs ir amatieris. Cīņā pret Stīvu Kaningemu viņš nogāzās kā tāds maiss. Tas ir viss, ko par viņu varu pateikt," sacīja Adameks, kuru 15.martā sagaida cīņa pret ukraini Vjačeslavu Glazkovu (16-0-1, 11KO).

Jāpiebilst, ka pret pieminēto Kaningemu cīnījies gan Adameks, gan Fjūrijs. Adameks 2012.gadā viņu uzvarēja pēc punktiem, bet Fjūrijs pieveica ar nokautu septītajā raundā, lai gan pats piedzīvoja nokdaunu otrajā raundā, bet nokauta brīdī atradās zaudētājos pēc punktiem.

Savkārt par Fjūrija cīņu pret Eibelu izteicies brāļu Kļičko kompānijas "K2 Promotions" izpilddirektors Toms Leflērs, norādot: "Taisons Fjūrijs nevarēja izskatīties sliktāk... Viņam paveicās, ka ringā bija Džoejs Eibels. "

  +1 [+] [-]

, 2014-02-17 18:06, pirms 11 gadiem
Vārdi vietā!!!!Fjūrija pēdējā cīņa bija vnk smieklīga. Ja Fjurijs šitādā formā gribētu Heju uzvarēt, tad viņš zaudētu jau pirmajā raundā . Pilnīgs nīkulis, fiziskais nulle, atlētisms nulle. Galīgi bezcerīgs smagsvars. Pret Kļičko jau nu vispār nebūtu pat vērts mēģināt. Iespēju gan jau dabūs, bet Kļičko viņu smagi nodauzīs, ļoti smagi!

     [+] [-]

, 2014-02-17 23:51, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka autors nezina, ka Adameks ar Keningemu ir cīnījušies divas reizes.
2008. gadā pirmajā smagajā svarā un 2012. gadā supersmagajā.

Abas reizes uzvara tika atdota Adamekam ar dalītu lēmumu. Ja nemaldos, otrajā cīņā rezultāts bija strīdīgs.