Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Malinjadži: "Meivezers ir neatkārtojams, Broners nebūs viņa pēctecis"

Jānis Pārums

Malinjadži: "Meivezers ir neatkārtojams, Broners nebūs viņa pēctecis"
Pols Malinjadži
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions divās svara kategorijās Pols Malinjadži (33-5, 7KO) komentējis aizvadītajā nedēļas nogalē notikušās Markosa Maidanas (35-3, 31KO) un Adriena Bronera (27-1, 22KO) cīņas iznākumu, kas pretēji prognozēm noslēdzās ar Maidanas uzvaru pēc punktiem (117:109, 115:109, 115:110).

"Tas ir pasaules līmeņa bokss. Broneram iepriekš ne tik bieži sanāca cīnīties ar pasaules klases bokseriem. Kolīdz viņš nonāca šajā līmenī, radās problēmas. Cīņā pret Maidanu tas izpaudās pilnībā," sacīja Malinjadži. "Nevaru nenovērtēt Bronera centienus un izturību, taču epizode astotajā raundā, kad Maidana tika izprovocēts un uzsita galvu pa zodu, ir rādītājs. Broners acīmredzami gribēja, lai Maidanu diskvalificē."

"Patiesībā kļuvis skaidrs, ka Meivezers var būt tikai viens. Daudzi meklē Meivezera pēcteci un ieraudzīja tādu Bronerā, lai gan agrāk viņš sakāva tikai viduvējības. Meivezers ir neatkārtojams un tāds arī paliks," piebilda Malinjadži.

Jāpiebilst, ka pats Malinjadži cīnījās ar Broneru šī gada jūnijā un piekāpās viņam, tiesnešu domām daloties – 113:115, 115:113 un 111:117.

Izmantotie resursi:
Boxing News