Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bolotņiku pieveikušais Buatsi iedzīvojies rokas savainojumā un necīnīsies pret Vlasovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bolotņiku pieveikušais Buatsi iedzīvojies rokas savainojumā un necīnīsies pret Vlasovu
Džošua Buatsi pret Ričardu Bolotņiku. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Augustā Ričardu Bolotņiku pieveikušais angļu bokseris Džošua Buatsi, gatavojoties cīņai pret Maksimu Vlasovu, iedzīvojies rokas savainojumā, tāpēc duelis ticis atcelts.

Anglijas boksa uzlēcošā zvaigzne Džošua Butasi (15-0) augustā pieveica Ričardu Bolotņiku, cīņai noslēdzoties ar nokautu 11. raundā. Buatsi tobrīd bija priekšā arī pēc punktiem. Pēc panākuma viņš tika pie iespējas sacensties ar Maksimu Vlasovu. Duelis bija plānots 18. decembrī Dereka Čisoras un Džozefa Pārkera cīņu vakarā Mančestrā, tomēr boksa mačs ticis atcelts, jo Buatsi iedzīvojies rokas savainojumā.

BoxRec sastādītajā divīzijas rangā Vlasovs ieņem sesto vietu, bet Buatsi ir devītajā pozīcijā. Vlasovs aprīlī spēkojās pret Džo Smitu, tomēr nespēja iegūt WBO pasaules čempiona jostu, piekāpjoties pēc punktiem. Bolotņiks rangā ieņem 19. vietu, bet cits Latvijas bokseris Ralfs Vilcāns atrodas 41. pozīcijā.