Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Toni: "Līdz gada beigām kļūšu par čempionu"

Jānis Pārums

Toni: "Līdz gada beigām kļūšu par čempionu"
Džeimss Toni
Foto: Tom Casino/Showtime

ASV smagsvars Džeimss Toni, kurš savulaik bijis pasaules čempions trijās svara kategorijās, pirms šonakt gaidāmās cīņas pret citu bijušo čempionu Hasimu Rahmanu, izklāstījis pēdējā gada notikumiem un saviem ambiciozajiem plāniem.

"Vairāk nekā gadu neesmu bijis ringā, taču pavadīju šo laiku vērtīgi. Pavadīju daudz laika ar ģimeni un draugiem. Sapratu, kurus cilvēkus varu uzskatīt par īstiem draugiem, bet kurus nē. Acīmredzot Dievs izdarīja tā, lai man būtu laiks novērtēt apkārtesošos cilvēkus. Tas bija pareizs lēmums," sacīja Toni (70-6-3, 43KO).

"Tagad jūtos atpūties, esmu gatavs turpināt karjeru un iet uz priekšu. Līdz gada beigām es kļūšu par čempionu," piebilda bokseris.

Džeimss Toni un Hasims Rahmans (45-6-2, 36KO) jau reiz ringā ir tikušies – 2006. gada martā cīņa noslēdzās neizšķirti un Rahmans nosargāja pasaules čempiona titulu WBC versijā. Tiesa, jau piecus mēnešus vēlāk viņš piekāpās Oļegam Maskajevam.

Izmantotie resursi:
fightnews.com
boxrec.com