Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins: "Cīņa ar Saiksu man būs pārbaudījums"

Jānis Pārums

Povetkins: "Cīņa ar Saiksu man būs pārbaudījums"
Tauruss Saikss un Aleksandrs Povetkins
Foto: Itar Tass

Krievu smagā svara bokseris, IBF titula obligātais pretendents Aleksandrs Povetkins pirms sestdien gaidāmas cīņas pret Taurusu Saiksu (ASV) uzsvēris, ka negrasās nenovērtēt pretinieku un pret cīņu viņš attiecas nopietni.

"Nesaprotu tos cilvēkus, kuri saka, ka Saikss (25-4-1, 7KO) nav nopietns pretinieks un cīņa man būšot viegla. Protams, amerikānis nav boksa zvaigzne, taču tik un tā ir labs bokseris. Viņš ir ieradies, lai uzvarētu, nevis vienkārši atstrādātu savu honorāru, jo panākuma gadījumā viņa akcijas krietni augtu," Povetkins (15-0, 11KO) sacījis Krievijas žurnālistiem.

"Der atcerēties Vladimira Kļičko (51-3, 45KO) cīņu 1998. gadā pret Rosu Pjuriti," turpināja Povetkins. "Cīņa notika Vladimira dzimtajā Kijevā, viņš skaitījās neapstrīdams favorīts, bet amerikāņa rēķinā jau bija 13 zaudējumu profesionāļa karjerā. Mēs labi zinām ar ko tas viss beidzās, tāpēc labāk mācīties no citu kļūdām."

"Cīņa ar Saiksu man būs pārbaudījums. Pēdējo reizi boksējos janvārī un tagad gribu cienīgi aizvadīt cīņu, lai justos pārliecināts par saviem spēkiem pirms cīņas ar Vladimiru Kļičko," noslēdza krievu bokseris.

Izmantotie resursi:
sports.ru

     [+] [-]

, 2008-07-16 16:09, pirms 16 gadiem
protams, ka katra cīņa ir pārbaudījums.. bet pat naudu liktu tikai uz Sašu

     [+] [-]

, 2008-07-16 21:06, pirms 16 gadiem
Man patīk viņa attieksme ! Pateicoties tai, viņš jau ir tālu ticis un gan jau tiks arī vēl tālāk.........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-17 01:29, pirms 16 gadiem
.......to,ka Rahmans reiz uzveiks Luisu, arī neviens neprognozēja........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-20 19:11, pirms 16 gadiem
es arii liktu naudu uz Kļičko, bet Povetkins nav slikts. Šajā svarā sekundes desmitdaļu pazaudē koncentrāciju un atjēdzies jau uz grīdas, bez jostām un tituliem