Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs atvainojas WBC par iepriekš izteikto kritiku

Jānis Pārums

Fjūrijs atvainojas WBC par iepriekš izteikto kritiku
Taisons Fjūrijs
Foto: AP/Scanpix

Britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO) atvainojies Pasaules Boksa padomei (WBC) par asajiem izteikumiem, kas organizācijai tika veltīti iepriekš.

Jāatgādina, ka pirms kāda laika Fjūrijs izteicās, ka WBC tiek maksāts par konkrētu bokseru virzīšanu rangā. Tāpat Fjūrijs izteica neapmierinātību ar savu zemo vietu WBC rangā (#8). WBC piedraudēja Fjūrijam ar diskvalifikāciju un izslēgšanu no reitinga, ja viņš nepierādīs savu vārdu patiesumu vai neatvainosies. Fjūrijs nolēmis atvainoties...

"Gribu atvainoties WBC par saviem komentāriem un sekām, kādas tie radīja," sacīja Fjūrijs. "Ne manas vainas dēļ neboksējos kopš aprīļa. Manas cīņas septembrī un februārī tika atceltas. Visa šī situācija un bezdarbība mani aizkaitināja. WBC tituls man daudz nozīmē, jo jau būdams puišelis es vienmēr gribēju cīnīties par šo jostu un būt vienā līmenī ar tādām leģendām kā Muhameds Ali, Rejs Leonards, Maiks Taisons un Lenokss Lūiss."

"Šī tiekšanās izcīnīt čempiona jostu un sarūgtinājums ar ilgstošu bezdarbību piespieda mani runāt to, ko nevajadzēja runāt, tāpēc es gribētu labot situācija," piebilda Fjūrijs.

"Neticu, ka WBC vai jebkurš tās pārstāvis darbotos pret noteikumiem," uzsvēra britu bokseris. "Taču es joprojām uzskatu, ka esmu labākais smagsvaru bokseris, un esmu pelnījis titulcīņu. "

Izmantotie resursi:
Новости бокса и MMA. Все новости бокса, UFC,...

  +2 [+] [-]

, 2014-01-16 22:35, pirms 11 gadiem
smuki nolika pie vietas

  +2 [+] [-]

, 2014-01-16 23:55, pirms 11 gadiem
Lielajam varonim tagad aste kājstarpē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-18 18:29, pirms 11 gadiem
yahooo rakstīja: Suleimans ir miris.
Paiet divas diennaktis un arī šeit šo ziņu nopublicē.