Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Alvaress neizslēdz cīņu pret Laru

Jānis Pārums

Alvaress neizslēdz cīņu pret Laru
Sauls Alvaress ar treneri Hose Reinoso
Foto: Bob Levey

Bijušais pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 69.9 kilogramiem meksikānis Sauls Alvaress (42-1-1, 30KO) neizslēdz iespēju, ka nākotnē varētu cīnīties pret WBA pagaidu čempionu kubieti Erislendiju Laru (19-1-2, 12KO).

Tiesa, Alvaress atzina, ka pagaidām domā vienīgi par gaidāmo cīņu pret Alfredo Angulo (22-3, 18KO), kas notiks 8.martā ASV.

"Angulo ir bokseris ar skatāmu stilu, kas patīk līdzjutējiem. Ar kopīgiem spēkiem sarīkosim lielisku cīņu. Angulo ir spēcīgs, drosmīgs un vienmēr uzbrūk. Viņa bīstamākais ierocis ir sitiens, kā arī temps, kādā viņš cīnās," sacīja Alvaress.

"Tagad man visas domas ir tikai par cīņu pret Alfredo un nav jēgas apspriest citu iespējamo cīņu, jo mani gaida smags pārbaudījums," piebilda Alvaress. "Tiesa, man jāsaka, ka Lara ir viens no tiem bokseriem, ar kuru varu cīnīties nākotnē."

Par iespējamo cīņu pret Alvaresu izteicies arī pats Lara, kurš norādījis, ka šāda cīņa ir tikai laika jautājums.

Izmantotie resursi:
Boxing News