Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arī Vācijas Boksa federācijas prezidents domā, ka Vitālijs Kļičko beigs karjeru

Jānis Pārums

Arī Vācijas Boksa federācijas prezidents domā, ka Vitālijs Kļičko beigs karjeru
Tomass Pucs
Foto: spox.de

WBC pasaules smagsvaru čempiona Vitālija Kļičko (45-2, 41KO) atgriešanos ringā "ir grūti iedomāties", izteicies Vācijas Boksa federācijas prezidents Tomass Pucs.

Jāatgādina, ka iepriekš līdzīgu viedokli izteica gan Kļičko treneris Fricis Zduneks, gan Ukrainas Profesionālās Boksa līgas prezidents Mihails Zavjalovs.

"Praktiski izslēgta iespējamība, ka Vitālijs vēl reizi izies ringā," sacīja Pucs. "Ja situācija Ukrainā nebūtu tik saspringta, Vitālijs, iespējams, aizvadītu vēl atvadu cīņu, taču tagad viņš par 100% darbojas kā politiķis. Boksam nav atlicis daudz laika."

Pucs uzskata, ka Vitālija Kļičko vietā par WBC titulu varētu pacīnīties viņa jaunākais brālis Vladimirs Kļičko, kurš jau ir IBO, IBF, WBO un WBA čempions. Jāatgādina, ka brāļi lielāko daļu cīņu aizvada Vācijā (Vācijas Boksa federācijas paspārnē), kur ir ļoti cienīti un mīlēti. Vitālijam Kļičko galīgā atbilde par savu nākotni boksā jāsniedz 15. decembrī.

Izmantotie resursi:
Itar-Tass