Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks: "Es varu nokautēt Kļičko, taču tā ir demagoģija"

Jānis Pārums

Usiks: "Es varu nokautēt Kļičko, taču tā ir demagoģija"
Vladimirs Kļičko un Oleksandrs Usiks

Ukraiņu pirmā smagā svara bokseris Oleksandrs Usiks(8-0, 8KO) izteicies, ka varētu nokautēt savu tautieti, smagsvaru čempionu Vladimiru Kļičko (64-3, 53KO), taču uzskata, ka nav nopietni runāt par abu savstarpējo cīņu.

Jāuzsver, ka bokseri startē dažādās svara kategorijās - Usiks, kurš savulaik bijis gan Eiropas un pasaules, gan olimpiskais čempions, profesionālajā boksā startē pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7kg), bet Kļičko (1996.gada olimpiskais čempions) ir IBO, IBF, WBO un WBA čempiona jostu īpašnieks smagsvaros (virs 90.7kg).

Uz jautājumu, vai viņš varētu nokautēt savu titulēto tautieti Usiks atbildēja apstiprinoši, taču piebilda, ka dažu iemeslu dēļ par šo tēmu nav vērts runāt.

"Vai es varu nokautēt Vladimiru Kļičko? Varu! Taču domāju, ka tā visa ir demagoģija. Vladimirs ir spēcīgs. Un arī normāls cilvēks," norādīja Usiks. "Tam, kādi treneri ar viņu strādā, nav nozīmes. Ringā iziet viņš nevis viņa treneri vai nauda."

"Domāju, ka mūsu cīņas nebūs. Viņam vairs gadi nav tie, bet es cienu vecākus cilvēkus. Nav liela māksla izbraukt uz citu vecuma rēķina," sacīja Usiks.

  +4 [+] [-]

, 2015-10-14 23:03, pirms 9 gadiem
Līdz kļičko viņam,kā līdz mēnesim. Pat līdz briedim patālu.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-15 02:49, pirms 9 gadiem
Tā pateica it ka Vladimiram būtu 60 gadi. Kļičko ja gribētu 1.raundā viņu uz dēļiem noliktu.

     [+] [-]

, 2015-10-15 09:21, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Līdz kļičko viņam,kā līdz mēnesim. Pat līdz briedim patālu.
Cik tad tālu līdz Briedim viņam ir? Reitingā blakus atrodas.