Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brūks apņēmības pilns uzvarēt Golovkinu ar nokautu

Jānis Pārums

Brūks apņēmības pilns uzvarēt Golovkinu ar nokautu
Kells Brūks
Foto: SkySports

IBF čempions svarā līdz 66.7 kilogramiem Kells Brūks (36-0, 25KO) paudis pārliecību, ka viņam ir pa spēkam pieveikt IBF, WBA un WBC čempionu svarā līdz 72.6 kilogramiem Genādiju Golovkinu (35-0, 32KO).

Lai gan nekad iepriekš Brūks nav cīnījies augstākā svarā par 66.7 kilogramiem, viņš ir drošs, ka spējīgs uzvarēt Golovkinu, un to paveikt pat ar nokautu.

"Man ir jauda, lai apturētu jebkuru bokseri jebkurā svara kategorijā. Viennozīmīgi. Vienmēr izeju ringā, lai radītu skatāmas cīņas un nokautētu pretiniekus," sacīja Brūks. "Jā, es noteikti iziešu ringā, lai uzvarētu, un mēģināšu nokautēt Golovkinu. Es vēl nekad neesmu zaudējis."

"Jūs vēl neesat redzējuši labāko manā izpildījumā. Domāju, ka gaidāmajā cīņā jūs ieraudzīsiet, kā es realizēju visu savu potenciālu, lai uzvarētu Golovkinu. Protams, cīņa pret viņu nebūs nekāda joka lieta, tāpēc gatavojos tai ar lielu atbildību. Es vienmēr atrodu iespējas uzvarēt," piebilda Brūks.

Golovkina un Brūka cīņa notiks 10. septembrī O2 arēnā Londonā. Golovkinam, kurš pēdējos gados savas cīņas pārsvarā aizvadījis ASV un Monako, šī būs pirmā cīņa Lielbritānijā.