Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Gomess: "Likšu Kļičko izskatīties neveiklam"

Jānis Pārums

Gomess: "Likšu Kļičko izskatīties neveiklam"
Vitālijs Kļičko un Huans Karloss Gomess
Foto: AP

"Kļičko derētu to ielāgot, jo viņam pretī būs Huana Karlosa Gomesa vislabākā versija. Es likšu viņam izskatīties neveiklam," pirms 21. martā gaidāmās cīņas par smagā svara čempionu WBC versijā Vitāliju Kļičko (Ukraina) izteicies titula pretendents Huans Karloss Gomess (Kuba).

"Es ļoti cītīgi gatavojos šai cīņai. Ja nepieciešams, es esmu gatavs aizvadīt 12 smagus raundus. Es nepalaidīšu garām savu iespēju," paziņoja Gomess (44-1, 35KO). "Nogurums šajā cīņā man būs sveša lieta. Izdarīšu visu, lai uzvarētu ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu, par to varat nešaubīties."

Kubas bokseris arī uzsvēra: "Es izdarīšu krietni vairāk sitienu nekā Vitālijs Kļičko (36-2, 35KO). Mana fiziskā sagatavotība ir labākā pasaulē. Gatavojoties cīņai nepalaidīšu garām ne mazāko sīkumu. Parādīšu īstu meistarību, boksēšos un aktīvi kustēšos ringā. Kļičko derētu to ielāgot, jo viņam pretī būs Huana Karlosa Gomesa vislabākā versija."

Jāatgādina, ka pērn oktobrī Kļičko ar tehnisko nokautu sakāva toreizējo WBC pasaules čempionu nigērieti Semjuelu Pīteru (30-2, 23KO), taču Gomess ir pārliecināts, ka cīņā pret viņu, Vitālijs būs pavisam cits bokseris: "Nesalīdziniet mani ar Pīteru! Es būšu krietni ātrāks, veikli kustēšos ap Kļičko un likšu viņam kļūdīties. Es likšu viņam izskatīties neveiklam. Pīters vienkārši stāvēja viņa priekšā..."

Savulaik Gomess bija viens no labākajiem pirmā smagā svara bokseriem. Šajā kategorijā viņš kļuva par WBC pasaules čempionu 1998. gadā un desmit reizes veiksmīgi aizstāvēja titulu, līdz meklējot citus izaicinājumus, nolēma pāriet uz smago svaru. 2004. gadā Gomess negaidīti piedzīvoja pirmo zaudējumu karjerā, pirmajā raundā ar tehnisko nokautu kapitulējot savam tautietim Jankujam Diazam.

Gomess uzskata, ka boksa pasaulē ir nenovērtēts, taču viņš cer labot šo misēkli, sakaujot Kļičko: "Acīmredzot man ir nepieciešams kļūt par pasaules čempionu divās svara kategorijās, lai ļaudis runātu par mani. Es ilgu laiku biju pirmā smagā svara čempions. Tagad esmu priecīgs, ka man ir iespēja iziet ringā pret Kļičko. Ja pasaule vēl nezina manu vārdu, tā to uzzinās 21. martā."

"Esmu bokseris numur viens! Kļičko saka, ka nokautēs mani, taču es smejos par viņa vārdiem. Es, protams, apzinos, ka cīņa nebūs viegla, taču es uzvarēšu. Es jau zinu, ko nozīmē būt par čempionu, taču es gribu būt smagsvaru čempions. 35 gadu vecumā vēlos parādīt cik labs var būt Huans Karloss Gomess," piebilda bokseris.

Jāatgādina, ka nesenajā preses konferencē Kļičko atļāvās pavīpsnāt par Gomesu un ar kabatlakatiņu noslaucīja sviedrus no viņa pieres (skatīt foto).

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com
allboxing.ru
boxrec.com

  +5 [+] [-]

, 2009-02-14 10:28, pirms 15 gadiem
Pēc šitādas izrunāšanās zaudējums izskatās vēl lielāks.

  +5 [+] [-]

, 2009-02-14 10:30, pirms 15 gadiem
Var pasmieties, ko tik bokseri nemuld
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-14 11:04, pirms 15 gadiem
Bet vislabākais ir tas, ka katru reizi Kļičko šiem mutes brūķētājiem sadod pa purnu un dzīvo mierīgi tālāk

  +1 [+] [-]

, 2009-02-14 11:09, pirms 15 gadiem
Kļičko jau svētī Gomezu

     [+] [-]

, 2009-02-14 11:20, pirms 15 gadiem
patīk, ka Kļičko nekad nerunā tādus sūdus, bet klusējot vienkārsi sakauj visus muldoņas.

cik tad Gomesam to versiju ir, ja Kļičko redzēs labāko, bet viņs ir nenovērtēts?

     [+] [-]

, 2009-02-14 12:09, pirms 15 gadiem
Nu cerams izdosies .... bokss paliek garlaiciigs , jo 4empioni paaraak ieseedeejushies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-14 13:43, pirms 15 gadiem
Jau aknās sēž tie runātāji.Tiešām nav pamanījuši ka ''iebaidīšana'' uz Vitjku neiedarbojas?"Šī iemesla dēļ vien turēšu īkšķus par Kļičko.

     [+] [-]

, 2009-02-14 19:06, pirms 15 gadiem
mja atceros Viljams to pašu teica