Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Maidana: "Neuzskatu, ka Broners ir viens no labākajiem... "

Jānis Pārums

Maidana: "Neuzskatu, ka Broners ir viens no labākajiem... "
Markoss Maidana un Adriens Broners
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnietis Markoss Maidana (34-3, 31KO) nepiekrīt tiem, kas uzskata, ka viņa nākamais pretinieks Adriens Broners (27-0, 22KO) ir viens no mūsdienu labākajiem bokseriem.

Agrā svētdienas rītā (aptuveni plkst. 5:00 pēc Latvijas laika) Maidana un Broners tiksies ringā, un tad arī argentīnietis gatavs parādīt, kāpēc Broners nav viens no labākajiem... Bokseri cīnīsies par Broneram piederošo WBA titulu svarā līdz 66.7 kilogramiem.

"Cīņai esmu gatavs. Neatlaidīgi esmu trenējies, man ir viss, lai uzvarētu. Ļaudis var dēvēt Broneru par vienu no labākajiem, taču es tā neuzskatu. Viennozīmīgi, ka Broners nav līdzīgs nevienam no maniem iepriekšējiem pretiniekiem, bet es esmu gatavs visam," sacīja Maidana.

"Savos sitienos es ielikšu visu spēku, kas manī ir. Mani sitienu būs spēcīgi, ļoti spēcīgi. Ceru, ka viņš ir gatavs, jo es esmu pilnībā gatavs," uzsvēra Maidana. "Šī būs visas manas dzīves sarežģītākā cīņa. Cienu Broneru, bet nebūs tā, ka nenovērtēšu viņu. Sestdien izdarīšu savu darbu, to, kāpēc esmu šeit atbraucis. Netīrās runās es neiesaistīšos, Broneram tajās mani neievilkt. Tā nav mana lieta."

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2013-12-13 15:12, pirms 11 gadiem
Broners ir nereaals