Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders: "Hejam nevajadzētu atgriezties boksā"

Jānis Pārums

Vailders: "Hejam nevajadzētu atgriezties boksā"
Deontajs Vailders

Amerikāņu smagsvars Deontajs Vailders (30-0, 30KO) izteicis viedokli, ka bijušajam WBA čempionam smagajā svarā britam Deividam Hejam (26-2, 24KO) nevajadzētu atgriezties boksā.

Jāatgādina, ka pēdējā pusgada laikā divreiz tika atcelta Heja cīņa pret tautieti Taisonu Fjūriju (22-0, 16KO), otrajā gadījumā – Heja pleca savainojuma dēļ. Pēc operācijas ārsti pat ieteikuši Hejam pielikt punktu karjerā, kamēr bijušais čempions tomēr saglabā cerības atgriezties ringā.

"Uzskatu, ka Hejs būtu uzvarējis Fjūriju, jo viņš bija ļoti labā sportiskajā formā. Deivids nav īstens smagsvars, jo pārgājis no pirmā smagā svara, un iespējams ķermenis ir cietis cīņā ar izteiktiem smagsvariem," viedokli pauda Vailders.

"Viņam jāieklausās savā ķermenī un jāpaliek tur, kur viņš ir," norādīja amerikānis, kas palīdzēja Hejam gatavoties cīņai pret Fjūriju. "Ja viņš atgrieztos, viņam būtu problēmas ar savu fanu atgriešanu, jo daudziem palikušas mieles par to, ka viņš tomēr necīnījās ar Fjūriju."

Pats Vailders savu nākamo cīņu aizvadīs šajā nedēļas nogalē, kad izies ringā pret savu tautieti Maliku Skotu (36-1-1, 13KO).

Slēpts komentārs: Reaktors2

  +2 [+] [-]

, 2014-03-13 15:49, pirms 11 gadiem
Reaktors2 rakstīja: .. kā angliski vispār tulko "mieles" un kas tas tāds ir?
Kas šis ir, 1885.gads?
"mieles" ļoti precīzi iederas tekstā.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-13 18:34, pirms 11 gadiem
Reaktors2 rakstīja: .. kā angliski vispār tulko "mieles" un kas tas tāds ir?
Kas šis ir, 1885.gads?
Ar mazu vārdu krājumu ir tā pat kā ar stulbumu- lielīties nevajag!