Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

46 gadus vecais Tarvers piesit Kļičko treneri (+VIDEO)

Jānis Pārums

46 gadus vecais Tarvers piesit Kļičko treneri (+VIDEO)
Džonatans Benkss saņem sitienu no Antonio Tarvera

Bijušais pasaule čempions svarā līdz 79.4 kilogramiem Antonio Tarvers (31-6, 22KO), kurš tagad startē smagsvaros, šorīt izcīnījis uzvaru ar tehnisko nokautu pār IBO, IBF, WBO un WBA superčempiona Vladimira Kļičko (63-3, 53KO) treneri Džonatanu Benksu (29-3-1, 19KO).

32 gadus vecais Benkss paralēli aktīvai boksera karjerai jau vairākus gadus trenē par sevi sešus gadus vecāko Kļičko. Par Vladimira treneri Benkss kļuva pēc tam, kad pēc smagas slimības aizsaulē devās ilggadējais Kļičko treneris, leģendārais Emanuels Stjuards.

Gan Benksam, gan 46 gadus vecajam Tarveram šī šogad bija pirmā cīņa. Lielāko daļu no pirmajiem sešiem raundiem uzvarēja Tarvers, bet septītajā viņam izdevās nopietni satricināt Benksu un pēc atkārtotiem sitieniem aizsūtīt nokdaunā. Džonatans spēja piecelties, taču pēc pāris precīziem sitieniem tiesnesis cīņu apturēja, uzvaru ar tehnisko nokautu septītajā raundā piešķirot Tarveram, kurš nesen paziņoja, ka plāno kļūt par gados vecāko pasaules čempionu smagsvaros.

Tikmēr ārvalstu boksa apskatnieki iesaka Benksam pilnībā pievērsties trenera karjerai, ironizējot par viņa nespēju tikt ar gados vecāku pretinieku. Kā norāda apskatnieki, tad "teikt, ka Benkss cīņā pret Tarveru izskatījās šausmīgi, nozīmē nepateikt neko. Benkss izskatījās 14 gadus vecāks par Tarveru, nevis otrādi, turklāt Tarvers izskatījās atbilstoši saviem 46 gadiem..."

Tarvers sakauj Benksu

  +5 [+] [-]

, 2014-12-12 11:01, pirms 10 gadiem
Ja rūpīgi ieskatās, tribīnēs var redzēt niknu un atriebīgu Rokiju Balboa.
Bet ja nopietni, tad es pat nezināju, ka Kļičko treneris boksējās, pēc virsraksta likās, ka atkal kāds neapmierinātais nav dabūjis cīņu pret Kļičko un tagad atkal kkādā kafejužņikā atradis rokā treneri un sadevis šim bietē

     [+] [-]

, 2014-12-12 13:16, pirms 10 gadiem
Večuks labā formā.

     [+] [-]

, 2014-12-12 14:02, pirms 10 gadiem
Tarveru sen nebiju redzējis. Normāls speķis palicis
Benkss bēdīgs izskatijās