Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora: "Areola sakaus Stivernu, Vailders Areolu, bet es - Vailderu"

Jānis Pārums

Čisora: "Areola sakaus Stivernu, Vailders Areolu, bet es - Vailderu"
Dereks Čisora
Foto: Itar Tass/Scanpix

Britu smagā svara bokseris Dereks Čisora (19-4, 13KO) prognozējis notikumu attīstību smagsvaros, pastāstot, kāds liktenis tuvākajā laikā gaidot WBC čempiona jostas īpašniekus.

Šobrīd, kā zināms, WBC josta pēc Vitālija Kļičko aiziešanas, kļuvusi vakanta, bet par to visticamāk cīnīsies kanādietis Bermeins Stiverns (23-1-1, 20KO) un amerikānis Kriss Areola (36-3, 30KO). Čisora gan uzskata, ka jaunais čempions ilgi jostu savā īpašumā nepaturēs un agri vai vēlu tā nonāks pie viņa.

"Kriss Areola uzvarēs Bermeinu Stivernu (abu bokseru pirmajā cīņā pērnā gada aprīlī uzvarēja Stiverns – aut.), bet pēc tam cīnīsies ar Vailderu, kam zaudēs. Vēlāk Vailders cīnīsies ar mani un es viņu nokautēšu, atgriežot čempiona titulu Eiropā un sākšu pelnīt lielu naudu," sacīja Čisora.

Pagaidām Stiverna – Areolas cīņas datums nav noteikts, bet Čisora nākamo cīņu aizvadīs 15.februārī, kad cīnīsies pret ukraini Andriju Rudenko (24-0, 16KO). Vasarā savukārt ieplānota Čisoras revanša cīņa pret Taisonu Fjūriju (21-0, 15KO), kam Čisora zaudēja pirms divarpus gadiem.

Izmantotie resursi:
Boxing News

     [+] [-]

, 2014-01-12 14:10, pirms 11 gadiem
Pēdejā laikā tie bokseri ar muti brauc, bet cīņu ka nav, tā nav.

     [+] [-]

, 2014-01-12 20:03, pirms 11 gadiem
Čisora ir zaudejis respektu, agrak vins pec kartas cinijas ar Fjuriju Heleniusu Klicko Heju.....
Tagad vins pec kartas cinas ar caliem par kuriem neviens neko nav dzirdejis, lai gan pats par to ir citus nolicis. bet nu var jau saprast, japakapjas reitingos.

     [+] [-]

, 2014-01-12 21:10, pirms 11 gadiem
19-4 13KO. Zaudējis visiem nopietnajiem pretiniekiem... Kāpēc, lai kāds vispār šajā ākstā klausītos? Kāpēc vispār atrodas kāds, kas šo ākstu intervē......