Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čagajevs atgriezīsies februārī

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Čagajevs atgriezīsies februārī
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

Ruslans Čagajevs, Pasaules Boksa asociācijas (WBA) atvaļinātais čempions smagajā svarā, ringā plāno atgriezīsies nākamā gada 7. februārī ar cīņu Rostokā (Vācija) pret Karlu Deivisu Dramondu.

Čagajevs (24-0-1, 17 KO), kurš nesen kā atkopies no Ahileja cīpslas savainojuma, ar Dramondu (26-0, 20 KO) spēkosies, lai labāk sagatavotos gaidāmajam duelim pret krievu Nikolaju Valujevu par WBA titula aizstāvēšanu. Čagajeva dažādu medicīniska rakstura problēmu dēļ šī cīņa atlikta jau divas reizes. Pasaules Boksa asociācija kā pēdējo termiņu titula aizstāvēšanai uzbeku bokserim noteikusi 2009. gada 26. jūniju.

"Ruslans Čagajevs nākamgad būs nopietns spēks smagsvaros," pārliecību pauž viņa promouters Klauss Pīters Kols. "Viņš sakaus Valujevu arī otrreiz un pierādīs, cik varens bokseris viņš ir. Ruslanam pieder nākotne, jo gandrīz 30 gadu vecumā viņš jau ir pasaules čempions, viņam ir vislabākie auguma parametri starp smagsvariem, un viņš ir kreilis, tāpēc pretiniekiem ar viņu cīnīties ir vēl jo sarežģītāk."

Izmantotie resursi:
www.fightnews.com

     [+] [-]

, 2008-12-11 19:49, pirms 16 gadiem
Valujevs atriebsies... sagādāja krievu milzim pirmo un pagaidām vienīgo zaudējumu...