Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čagajevs: "Tā mēdz gadīties"

Jānis Pārums

Čagajevs: "Tā mēdz gadīties"
Ruslans Čagajevs
Foto: AP

Es gribēju uzvarēt pilnvērtīgā cīņā, vienalga ar punktiem vai ar nokautu, taču mans savainojums bija pārāk nopietns, lai turpinātu cīņu," pēc uzvaras pār Karlu Deividu Dramondu (58:56, 60:54, 58:56) atzina WBC atvaļinātais smagā svars čempions Ruslans Čagajevs.

"Es atvainojos par veidu kādā cīņa tika uzvarēta. Tās bija bēdīgas beigas cīņai," pēc cīņas sacīja Uzbekistānas bokseris Ruslans Čagajevs. "Taču tāds ir bokss un tā mēdz gadīties."

"Es gribēju uzvarēt pilnvērtīgā cīņā, vienalga ar punktiem vai ar nokautu, taču mans savainojums bija pārāk nopietns, lai turpinātu cīņu. Vainot pretinieku savainojuma radīšanā negribu un nedomāju, ka viņš sitienu ar galvu izdarīja apzināti," Čagajevs aizstāvēja Kostarikas bokseri.

Karls Deiviss Dramonds bija apmierināts ar to, kā aizvadījis cīņu: "Es cīnījos kā kareivis. Es visu laiku cītīgi strādāju un gaidīju savu iespēju. Ārsts pieņēma lēmumu, ka cīņa ir jāpārtrauc un mums ir jārespektē tas. "

"Nekādā ziņā negribēju oponentu savainot, taču, ja cīņa nebūtu apturēta, es uzvarētu. Visi notikumi ritēja manas uzvaras virzienā. Man bija ļoti konkrēts plāns šai cīņai un tas darbojās. Es pārdzīvošu šo zaudējumu un kļūšu vēl spēcīgāks," piebilda Dramonds.

Izmantotie resursi:
boxing.de

  +1 [+] [-]

, 2009-02-08 15:06, pirms 15 gadiem
Vai kāds cilvēks, kas ar boksu ir uz TU, varētu pastāstīt kāpēc uzvaru ar tehnisko nokautu nepiešķīra kostarikas bokserim?

     [+] [-]

, 2009-02-08 15:18, pirms 15 gadiem
Pavisam vienkarshi.....boksa nav pielaujami sitieni ar galvu
Tiesnesis to fikseeja....tapec tad iznakums!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-08 16:13, pirms 15 gadiem
Gunijs rakstīja: Pavisam vienkarshi.....boksa nav pielaujami sitieni ar galvu
Tiesnesis to fikseeja....tapec tad iznakums!!
tādā gadijumā varētu vēl dot diskābeli, ja tas būtu pelnīts, kā Taisonam par košanu, nevis uzvaru pēc punktiem.

     [+] [-]

, 2009-02-08 16:33, pirms 15 gadiem
trakais09- rakstīja: Dramonds ir un būs labākais zb šitā pretinieka vilkšana laukā no bedres
Runā, runā... Dramonds labākais bla bla bla. Esmu drošs, ka pirms nedēļas tu par tādu Dramondu neko nezināji, bet tagad jau viņu piesauc par labāko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja