Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāts boksā sievietēm tiek pārcelts

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Pasaules čempionāts boksā sievietēm tiek pārcelts
Foto: aiba.org

Pasaules čempionāts boksā sievietēm, ņemot vērā sarežģīto situāciju pasaulē ar ierobežojumiem, tiek pārcelts uz nākamā gada martu, ziņo Starptautiskā Boksa federācija (AIBA).

Pasaules čempionāts boksā sievietēm sākotnēji bija paredzēts, ka notiks Turcijas lielākajā pilsētā Stambulā no 6. līdz 19.decembrim. AIBA centās daudz darīt, la pieturētos pie sākotnēji nospraustajiem čempionāta datumiem, taču saņēma no vairāku valstu boksa federācijām ziņojumus, ka tās saskaras ar grūtībām un ierobežojumiem, kas noteikti šajās valstīs.

Ņemot vērā iepriekšminēto sarežģīto situāciju vairākās valstīs, AIBA valde, saskaņot lēmumu ar Turcijas boksa federāciju, ir nolēmusi pārcelt pasaules čempionātu uz 2022.gada martu.

“Mēs esam lietas kursā, ka dažas komandas jau ir sākušas gatavošanos šim čempionātam decembrī un ka likumsakarīgi tās būs vīlušās par šādu lēmumu. Tomēr mūsu atlētu, čempionāta oficiālo personu drošība un veselība ir pirmajā vietā, tāpēc mēs nevaram uzņemties risku un ļaut čempionātam notikt decembrī,” AIBA prezidents Umars Kremļevs pauž vispārpieņemto viedokli.

Izmantotie resursi:
aiba.org

     [+] [-]

, 2021-11-11 17:00, pirms 2 gadiem
Zutim bēdu ieleja, tā gatavojās